Foto: Instagram

MINEA I NIKA PROGOVORILE O BIVŠIMA: ‘Da bi moj dečko bio prijatelj s njegovom bivšom…’

Autor: Dnevno.hr/T. Š.

Domaća pjevačica Renata Končić Minea nedavno je predstavila novi ljetni hit ‘Bio,bio’ kojeg je snimila s kolegicom Nikom Zorjan iz Slovenije. Kako u pjesmi pjevaju o prekidu s nevjernim dečkom pjevačice su za In Magazin Nove TV otkrile u kakvom su one odnosu sa svojim bivšim partnerima.

“Prošli smo svi svoje životne priče, ljubavne. Sa sretnim pričama, s tužnijim pričama, ali činjenica je da ne mora svaki prekid biti tužan”, složile su se pjevačice.

“Da bi moj dečko bio prijatelj s njegovom bivšom, ne ide to kod mene”, zaključila je Nika, a Minea je upitala bi li se ona našla s bivšim, Nika je odgovorila. “Pa isto ne! Kad se vidimo bok-bok, ali ne bih išla s njim na piće”, priznaje.

“Pa ja u principu, to su ti sad možda neke godine, iskustvo…Ja ne mogu reći da ne bih otišla na piće. Svaki moj prekid u životu nikad nije završio ružno, možda je svatko otišao svojim putem, ali nikad nije bilo ružnih priča”, otkrila je Minea za In Magazin.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official)




Autor:Dnevno.hr/T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.