Foto: Instagram

MC STOJANU OTROVAN PAS, UGINUO U STRAVIČNOJ AGONIJI: ‘Ti koji si ga otrovao, brzo ćeš na drugo mjesto!’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Pjevač Marko Stojković poznatiji kao “MC Stojan” oglasio se na društvenoj mreži gdje je objavio potresan video u kojemu je pokazao kako je njegov voljeni pas Coco gubio bitku za život u stravičnoj agoniji.

“Borili smo se za život, ali otrov je brzo djelovao! Ovo stavljam na društvene mreže jer samo monstrum može ovo učiniti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MC STOJAN (@mc_stojan)

Širim svijest da čuvate i dresirate vaše pse da ne uzimaju bilo kakvu hranu! Jest uznemirujuće ali moram vlasnicima pasa pokazati ovaj uznemirujući snimak!”, napisao je pjevač.




Foto: Instagram

Osim toga pjevač je uputio ozbiljnu prijetnju. “Svi psi idu u raj, a ti što si mi otrovao psa ideš brzo na drugo mjesto”, poručio e shrvani pjevač.

Foto: Instagram

Nije poznato o kakvom je otrovu riječ, no po objavi pjevača čini se da mu je isti podmetnut u hranu, što je razlog zašto je pjevač skrenuo pažnju vlasnicima da nauče svoje pse da ne jedu ništa što nađu na podu, što je, znaju to dobro vlasnici pasa, vrlo teško, ali ne i neizvedivo.

Foto: Instagram

 




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.