Foto: Zvijezde pjevaju/Facebook

KRENUO LIVE, A ONA PROČIŠĆAVA GRLO: Bivša djevojka Gibonnijevog sina i dalje se ne snalazi, novinarki krivo izgovorila ime: ‘To je po dalmatinski!’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Pjevačica u usponu, a odnedavno voditeljica u HRT-ovom showu “Zvijezde pjevaju”, Antonija Dora Pleško, koja je angažirana za javljanja ‘iza kulisa’,  našla se na meti kritika još od prve emisije nove sezone.

U prvom javljanju Antonia Dora je najavila da će svaku subotu biti u backstageu i izvještavati o tome kako se sudionici showa pripremaju, kako se osjećaju i što ima novoga, a pozvala je gledatelje da putem društvenih mreža prate sudionike.

‘Pročišćavanje’ grla uživo

Prvi razgovor vodila je s novinarkom Mateom Šeparović i njenim mentorom Bojanom Jambrošićem, o čemu smo već pisali, a u najnovijoj emisiji u trenutku kada je krenuo prijenos uživo, gledatelji su mogli vidjeti kako Antonija Dora ponavlja tekst, ‘pročišćava’ grlo te tek nakon što joj kamerman daje do znanja da je krenuo prijenos uživo, kreće s javljanjem.

Dora je u ‘backstageu’ najprije otišla do para koji je napustio show, Ivane Šojat i menta  Gorana Boškovića.

“Kakav je osjećaj? Sad odlazite, neće više biti pijanki, druženja, proba…”, započela je Dora, na što ju je Goran kroz smijeh upitao: “Kakve pijanke?”, a potom je istaknuo da će mu show najviše nedostajati zbog ekipe.

Krivo izgovorila novinarkino ime, ‘to je po dalmatinski’

Kasnije je Dora počela pričati o sebi. Otkrila je koju je tetovažu istetovirala i zašto te nastavila razgovor s ostalim sudionicima showa. Obratila se najprije novinarki Matei Šeparović, kojoj se nije svidio način na koji je Dora izgovorila njeno ime, a Dora joj je pojasnila kako je to ‘po dalmatinski’.

Što je Dorino javljanje uživo išlo dalje, to su se u komentarima sve više nizale kritike. “Totalno nepotrebno”, “Tko je tu namistija, jako loše, neka piva umisto šta vodi”, “Ono kad dobiš posao preko veze”, “Ne znam tko je ova, al izgubljena je totalno”, neki su od komentara. Pogledajte:




Podsjetimo,  Antonia Dora Pleško u karijeri je objavila četiri pjesme, a proslavila se prije 13 godina kad je kao djevojčica nastupila u ‘Supertalentu‘.

Poznato je i da je bila u vezi s Gibonnijevim sinom, Random Stpišićem s kojim je prekinula 2018. godine nakon dvije godine veze, a šuškalo se i da je njihov prekid opjevala u prvom singlu ‘Na kraju’.




Pjevačicu u usponu u ‘Supertalentu’ su zamijetili Ante Pecotić i Bojan Šalamon Shalla koju su ju nakon showa uzeli pod svoje okrilje, a do sada je objavila četiri pjesme.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.