Foto: Instagram

‘KOLIKO SAM LJUBAVI PREŽIVJELA’ Neda Ukraden objavila autobiografiju s pikantnim detaljima privatnog života

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Pjevačica Neda Ukraden (72) je objavila autobiografiju koja nosi naziv njene poznate pjesme ‘Zora je svanula’. U objavi na Instagramu otkrila je da je knjigu pisala tri godine.

U Nedinoj knjizi nalaze se brojni detalji njezine bogate karijere, ali i privatnog života. “Dok sam je pisala skoro tri godine, tek tada sam shvatila koliko divnih, uzbudljivih ali i tužnih, dramatičnih događaja sam doživjela, koliko sjajnih ljudi sam upoznala i ljubavi preživjela”, prisjetila se pjevačica.

“Knjiga života”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Neda Ukraden (@neda.ukraden)


“Knjiga mog života, pisana srcem, uzbudljiva, dramatična, raspjevana”, objavila je Neda.

Objava je oduševila njene obožavatelje, koju su joj poručili da jedva čekaju pročitati nove detalje o svojoj omiljenoj pjevačici.




“Vi ste moj uzor, bila sam na koncertu u Vinkovcima, imate na mom profilu videe, prva u redu, plesala sam, životni san mi se ostvario da vas vidim”, poručila joj je jedna obožavateljica.

Kroz život, Nedinu ljubav pokušali su pridobiti muškarci različite životne dobi. “Dopadala sam se i mlađima i starijima. Ne bih htjela da bude takva razlika da bih ga mogla roditi. Ne znači da je to sad vrhunska moralna misao, ali ne bih voljela nekome biti mama”, istaknula je jednom prilikom.

Neda je bila udana za redatelja Milana Bilbiju koji je od nje bio stariji 14 godina. On je preminuo u 77. godini 2013. od posljedice moždanog udara, a od tada pjevačica rijetko govori o svom ljubavnom životu. Zajedno imaju kćer Jelenu.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.