Foto: Instagram

KNOLL PARTIJALA SA SLAVNIM OSKAROVCEM: Upoznali su se prošle godine kada joj je prišao na ulici kako bi joj udijelio kompliment

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll novu godinu započela je u dobrom društvu u Miamiju gdje je slavila i doček Nove godine. Na svom je Instagram profilu podijelila nekoliko snimki u kojima se vidi kako se pripremala za veliki party, ali i kako se dobro zabavljala.

Ivana je otkrila da se družila i plesala sa slavnim holivudskim glumcem Jamiejem Foxxom, kojeg smatra prijateljem.

“Moj prijatelj Jaime Foxx je stigao. Miami gori”, napisala je Ivana.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Lijepa Ivana snimila je trenutke kada je plesala i uživala u glumčevom društvu. Na storyjima je jasno vidljivo i da je, iako je glumac bio okružen brojnim prijateljima i lijepim mladim damama, upravo ona imala posebno mjesto tik uz njega.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ivana i Jamie upoznali su se u prošlog ljeta na otoku Capriju u Italiji, gdje se održavala dobrotvorna gala večer LuisaVia Roma za UNICEF. Tada se pohvalila kako joj je prišao na ulici i udijelio joj kompliment na račun izgleda te ju je zapratio na Instagramu.

Osim Ivane, i sam glumac je podijelio neke trenutke s partyja i jasno dao do znanja da se dobro zabavlja.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Novu godinu navijačica je svojim fanovima čestitala uz fotografiju na kojoj je pozirala u haljini dubokog dekoltea. Obava je prikupila gotovo 150 tisuća lajkova, a u komentarima sve više se pojavljuju strani pratitelji, koji joj dijele najljepše komplimente.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.