Foto: Instagram

‘KAO OD MAJKE ROĐENA’ Severina zapalila internet golišavom fotografijom s plaže

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Severina je najavila svojim fanovima dio gustog ljetnog rasporeda, uz najavu kako mogu očekivati nadopunu. Uz najavu koncerata Seve je objavila fotografiju koja je privukla veliku pažnju pratitelja.

Naime, pjevačica je pozirala na plaži, sunce obasjana, dok je dijelove tijela prekrila velikim šeširom te je djelovalo kao da na sebi ne nosi ništa. Ipak, na dijelu gdje je otkriven dio boka, može se vidjeti da nosi kupaće gaćice.

U prvih deset minuta od objave, gotovo tisuću pratitelja pogledalo je zavodljivu fotografiju pjevačice. “Top model”, “Divna”, neki su od komplimenata uz brojne emotikone srca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)




Severina je nedavno održala koncert u majici s likom Isusa Krista i ganula publiku dirljivim potezom. Pjevačica je tijekom koncerta u Svetoj Nedelji pjevajući svevremenski hit ‘Dalmatinka’, napustila pozornicu kako bi zagrlila uplakanu djevojčicu u prvom redu.

‘Možete reći da sam sanjar, ali nisam jedina’, napisala je ispod videozapisa s koncerta.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Severinini obožavatelji ostali su ganuti njezinim potezom te su joj mnogi u komentarima priznali da ih je rasplakala.

‘Ja ne znam za vas, al’ ja plačem’, ‘Bravo Seve vidi kako ti se djeca vesele, a bilo je i suza vidi se’, ‘Koliko emocija s obje strane. Ovo mogu samo djeca i Severina, djeca osjete kad im se dajete’, pišu joj fanovi na Instagramu.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.