Foto: Instagram

JOKSIMOVIĆEVA PRVA SUPRUGA OSTAVLJA BEZ DAHA: Kći Mina objavila jednu od rijetkih fotografija za javnost

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Mina Joksimović, kćer popularnog srpskog pjevača Željka Joksimovića, na društvenim je mrežama izazvala pravo oduševljenje, nakon što je podijelila fotografiju na kojoj je pozirala s majkom i prvom suprugom pjevača.

Najstarija kći Željka Joksimovića, rado dijeli fotografije u badiću i tako pokazuje svoju manekensku figuru i bujne atribute, a sada je brojne pratitelje privukla obiteljskom fotografijom na kojoj je njena majka Vesna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mina Joksimović (@minajokssimovic)

Naime, Vesna se nikada nije voljela medijski eksponirati, a uvid u njen privatan život nemamo ni preko društvenih mreža, no Mina često voli objavljivati obiteljske fotografije pa je tako objavila i tu fotografiju, čiju je objavu na Instagramu nedavno uređivala. Uslijedili su sami komplimenti.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mina Joksimović (@minajokssimovic)




Inače, Minina majka Vesna se vrlo mlada udala za pjevača, a još tada su je smatrali najljepšom djevojkom u svojem mjestu. Nije ni čudo što za zgodnu Minu govore kako je od majke naslijedila ljepotu, a oca talent. Naime, Mina je diplomirala smjer teorije glazbe na Glazbenoj akademiji u Beogradu, a radila je i kao glazbena urednica na jednoj televiziji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mina Joksimović (@minajokssimovic)

Nedavno je boravila i u Hrvatskoj od kuda je objavila mnoštvo fotografija na društvenim mrežama.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.