fbpx
Foto: Večernji show s Giulianom

JE LI OVO NAJINTIMNIJA IZVEDBA PECE I NOVE DJEVOJKE? Cijelo vrijeme pogledavao je Silviju, ona kao da je izbjegavala kontakt očima

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Otprilike godinu dana je prošlo kako je Marko Pecotić Peco gostovao ju Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji, gdje je, osim velikog hita Tereze Kesovije, a sa njim je bila i Silvia Dvornik. Sa svojom novom djevojkom Peco je tada izveo ljubavnu baladu.

Kada se danas njihov nastup gleda s odmakom i najnovijim saznanjima, i njihova izvedba djeluje potpuno drugačije. Dok Silvia ni u jednom trenutku nije pogledala Pecu, on je nju pogledavao u određenim trenucima kao da njoj pjeva.

Zajedno su izveli pjesmu Nine Badrić “Rekao si“.


“Takva si mi suđena
I zato uvijek ću te voljeti
Ovako nikad neće rastavit nas dvoje
Nikad neće doći kraj, a došao je”, pjevao je Peco stihove pogledavajući prema Silviji koja je uistinu pokazala zavidne glasovne sposobnosti.

No, to nije bilo sve. Kako je bilo predbožićno vrijeme i nakon što je pjesma “Rekao si” završila, Peco je odmah počeo pjevati veliki hit “Last Christmas”, a u trenutku kada pjeva da će ”ove godine svoje srce dati nekom posebnom” pogledavao je prema Silviji.

Kako je izgledalo sve, pogledajte u videu:

Peco je tada govorio o obiteljskim pripremama za nadolazeće blagdane . “Sušimo meso, imamo i domaću kapulu, a pripremamo se tako što smo još prije dva tjedna okitili bor, jer ne može se dočekati Božić”, kazao je Peco.

Podsjetimo, pjevač je javnost šokirao vlastiti priznanjem kako se zaljubio u svoju suradnicu Silviju, s kojom se upustio u ljubavnu vezu. Naveo je kako ne može više lagati svojoj supruzi, a istinu su doznala i djeca.
Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.