Foto: Guliver Image/ Billy Bennight

‘JAKO SI LOŠ U TOME DA GA IZVADIŠ NA VRIJEME’: Novi neugodnjak na dodjeli Zlatnih globusa, komičar glumcu spomenuo djecu

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Novi neugodnjak na dodjeli prestižnih nagrada, nakon prošlogodišnjeg incidenta na dodjeli nagrade Oscar, dogodio s kada je američki komičar i glumac Tracy Morgan održao govor na dodjeli Zlatnih globusa kojim se išao našalio na račun kolege Eddieja Murphyja i to zato što ima desetero djece.

“Čovječe, imaš desetero djece, jako si loš u tome da ga izvadiš na vrijeme”, rekao je Morgan Murphyju i pritom sarkastično dodao kako Eddie i njegova djevojka Paige Butcher vjerojatno žele srušiti rekord Boba Marleyja koji je ima jedanaestero djece.

“Ti trebaš samo pogledati u Paige i ona je već trudna “, poručio mu je Morgan i potom uručio Cecil B. DeMille nagradu.

Eddie nije reagirao šamarom, kako je to učinio njegov kolega Will Smith nakon što je komičar Chris Rock spomenuo u svom govoru spomenuo alopeciju njegove supruge prošle godine na dodjeli Oscara, već je gentlmenski u svom govoru zahvalio svojoj djeci na ljubavi i podršci koju od njih dobiva, ali se našalio spomenuvši  Willa Smitha i već opisani incident.

“Ovo je nacrt kako postići nešto u životu, prosperirati i ugodno živjeti. Jednostavno je, plaćajte poreze, gledajte svoja posla i ne spominjite ime supruge Willa Smitha”, rekao je glumac.

Da između Morgana i Eddieja nije ostalo zle krvi, pokazali su i nakon što su zajedno pozirali fotografima.

Murphy ima desetero djece s pet različitih žena. Erica (33) je dobio s bivšom ženom Paulette McNeely, Briju (33), Mylesa (30), Shayne (28), Zolu (23) i Bellu (20) s Nicole Murphy, zatim Christiana (32) s Tamarom Hood, Angel (15) s Melanie Brown. Eddie sa sadašnjom djevojkom Paige Butcher ima dvoje djece: Izzy (6) i Maxa (4).




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.