Foto: Facebook

JACQUES SE SLOMIO: ‘Premro sam! Nije mi dobro! Kako mi je kroz tijelo sve prošlo, strašno! Koja bol!’

Autor: Dnevno.hr/T. Š.

Pjevač Jacques Houdek na svom je Facebook profilu podijelio izrazito emotivan video u kojemu je sa svojim pratiteljima podijelio trenutak vlastite ranjivosti, a za sve je ‘zaslužna’ pjesma.

“Eto, dragi moji, koja je moć glazbe!!! Blagoslovljeni smo da je možemo čuti, osjetiti, doživjeti i proživjeti. Snimam “Suzu za zagorske brege”. Morao sam podijeliti svoje osjećaje s vama; sada, odmah, dok snimam legendarnom Zvonku Špišiću u čast i toj čudesnoj Ani Bešenić, tada djevojčici, koja je napisala ovo remek-djelo!!! Ovo je pjesma nad pjesmama!!! Božje djelo!!!”, napisao je pjevač uz video.

Pjevač se nalazio u studiju i nije mogao suspregnuti suze. “Evo dragi ljudi kaj se meni dogodi u studiju. Upravo sam snimio “Suzu za zagorske brege” i znači premro sam. Znači, nije mi dobro kak’ mi je kroz tijelo sve prošlo. Strašno! Isuse Bože, koja bol, nevjerojatno! Znači, nevjerojatno! Kakva pjesma! Pjesma nad pjesmama”, govorio je kroz suze, no pred kraj je nabacio smješak koji otkriva koliko ga raduje što će uskoro s fanovima podijeliti pjesmu koju je snimio.

“Jedva čekam da to čujete, jer…o, moj Bože….” završio je pjevač.

Ispod videa trenutno se nalazi više od stotinu komentara, a pratitelji su složni – rijetko tko ne pusti suzu na ovu pjesmu.

“Zagorska himna, pozdrav iz Krapine, i meni je tako dok ju zapjevušim, stihovi srce diraju i glas stane u grlu i duša se pere suzama”, “Hvala za predivnu emociju i suze koje pokazuju da pjesma liječi i opisuje snagu života, ljubavi.Bravo!!, “Pjesma je vrh! Da ti srce stane od emocija i nostalgije”, “Znam kak ti je! Svaki put kad slušam tu predivnu pjesmu suza suzu goni!”, “Čovjek koji nema emocije, takvu pjesmu ne može dostojno donijeti do slušatelja. Zato imamo vas”, “Hoće to neke posebne pjesme, izvući van emocije duboko zakopane u nama”, samo su neki od komentara.




Suzu za zagorske brege pjevač je i ranije pjevao, a svaki put izvedba je bila izrazito emotivna. Pronašli smo jednu takvu izvedbu stariju od deset godina, a kako je tad zvučala ‘Suza’ u njegovoj izvedbi, pogledajte i poslušajte u nastavku.




Autor:Dnevno.hr/T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.