Foto. Instagram

‘JA SAM SPLITSKI ČOVIK POLA GODINE’ Željko Bebek zaneseno o ljepoti življenja: ‘Nekom se to desi jednom, nekom se ne desi nikad’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Osim što mu je pripala čast zatvaranja splitskog adventa, 77-godišnjeg pjevača Željka Bebeka za Split vežu i lijepe uspomene, a otkrio da je grad podno Marjana izabrao za svoj drugi dom.

“Ja sam već 25 godina nekako možda na najljepšem mjestu na svijetu, ali sam ga ekskluzivno izabrao pošto mi je brod tu i ja sam zapravo splitski čovik pola godine u godini.”, rekao je Bebek u razgovoru za In magazin i otkrio što smatra tajnom svoje dugovječnosti i mladolikosti.

“Mogu reći ako sam nečim sebe učinio snažnijim i jačim i zdravijim to je kad sam prije 20 godina bacio cigarete. I naravno posvetio se malo i sportu, skijanju, to je moja ljubav osim muzike možda najvažnija”, pojasnio je.

A tu je i njegov životni suputnik i oslonac, supruga Ružica, za koju je kazao da među njima tinja ista ljubavna iskra kao prvog dana kad su se susreli.

“Nekom se to desi jednom, nekom se ne desi nikad. Ja sam probao tri puta i iz treće je uspjelo. Pamtiš svaki datum, svaki termin susreta, vjenčanje, rođenje djece i onda ti dani kojih se sjećaš uvijek upotpunjuju tu ljepotu življenja. I zato sam ja najsretniji valjda muškarac na svijetu.”, kazao je sretan Bebek.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.