Foto: Facebook

‘ISKORISTILI SMO CIJELU TUBU LUBRIKANATA’! Bakica (83) uživa sa 46 godina mlađim Mohaedom: ‘Nitko me nije takao 35 godina’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Da ljubav ne poznaje granice, a seks nema najvišu dobnu granicu, dokazuje ljubav između 83-godišnje Iris Jones i 37-godišnjeg Mohameda Ahmeda Ibrihama.

Za njihovu vezu se doznalo kada su se pojavili u emisiji “This Morning” na ITV-u, gdje je Iris iznijela detalje njihovih intimnih odnosa, koji su poprilično grub.

“Dere mi kožu, a ona na mojim nogama je vrlo, vrlo tanka”

Iris i Mohamed upoznali su se preko Facebooka, a njihova ljubavna veza traje već tri godine, iako je njena obitelj bila uvjerena da je Mohamed s Iris samo zbog novca. Ipak, ona kaže da ju tako nešto nikad nije tražio niti želi njen novac, kao i da nije s njom zbog dokumenata.

Kako je otkrila, omiljena poza im je “doggy style”, no ono oko čega se moraju brinuti jest njena koža. “Mohamed mora biti oprezan kada me zgrabi. Dere mi kožu, a ona na mojim nogama je vrlo, vrlo tanka”, kazala je Iris.

Otkrila je i kakav je bio njihov prvi odnos i to nakon što ju 35 godina “nitko nije takao”. “Nitko me nije takao 35 godina i ponovo sam se osjećala kao djevica. Iskoristili smo cijelu tubu lubrikanta”, kazala je Iris, koja kaže da ju njen odabranik održava mladom “posebno pod plahtama”.




Iris i Mohamed zajedno su tri godine. Upoznali su se 2019. godine putem Facebooka, a godinu dana kasnije svoju su vezu okrunili brakom te i dalje uživaju jedno u drugom.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.