Foto: Guliver Image/Cliff Owen/CNP/INSTARimages/Cover Images

INCIDENT NA SUDU! Upala na suđenje Deppa i Heard s bebom u rukama i tvrdila da je glumčeva!

Autor: Dnevno.hr/T. Š.

Na suđenju Johnnyja Deppa za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Heard dogodio se bizaran incident kada se niotkuda pojavila žena s bebom u rukama. Žena je podigla bebu u zrak i vikala: “Ova beba je tvoja!”, aludirajući na glumca. Ispad neidentificirane žene dogodio se tijekom pauze nakon što je sutkinja Penney Azcarate napustila sudnicu.

“Johnny, volim te! Naše duše su povezane”, uzviknula je žena dok je ustajala s bebom, a Depp je ostao potpuno sabran. Okrenuo se prema ženi, nasmiješio se i maknuo. U tom trenutku žena je podigla bebu i tvrdila da je Depp njen otac.

Žena je ubrzo otpraćena iz sudnice te jo je skinuta narukvica koja jo je omogućavala pristup suđenju, piše Daily Mail. Kako javlja Law & Crimea, žena koja je izazvala nelagodu u sudnici kasnije je izjavila da se šalila.

Inače, Ppvi svjedok u novom danu suđenja bio je dr. Richard Moore, ortopedski kirurg iz Sjeverne Karoline koji je specijaliziran za kirurgiju šake. Moore je tvrdio da izgled Deppova odsječenog prsta, za koji tvrdi da ga je zarezala slomljena boca koju je Heard bacila na njega dok je par bio u Australiji, “nije u skladu” s glumčevim tvrdnjama.




“To nije u skladu s onim što vidimo na opisanom uzorku ozljede ili kliničkim fotografijama” rekao je.

Heard tvrdi da je Depp zadobio ozljede nakon što je telefonom razbio vrh prsta. Sud je čuo i druge svjedoke koji su rekli da im je Depp rekao da je sam to napravio, što je i priznao u tekstovima.




Autor:Dnevno.hr/T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.