Foto: Instagram

‘GRAŠO JE GOSPODIN’ Emotivno reagirao na poruku Danijele Martinović: ‘Previše se ozbiljno shvaćamo…’

Autor: T. Š.

Pjevačica Danijela Martinović u posljednje vrijeme na društvenim mrežama objavljuje inspirativan sadržaj u kojemu progovara o tome što ju usrećuje i inspirira, ali i najnovijim planovima. Nerijetko se ispod objava nađu komentari u kojima fanovi spominju njenog bivšeg partnera Petra Grašu.

U posljednjoj objavi na Instagram profilu Danijela je otkrila što je shvatila da je važno u životu. “Previše se ozbiljno shvaćamo… Shvatila sam kako je jedino važno to da smo mirni unutar sebe, da poklonimo drugom čovjeku, stvorenju, malo pažnje, osmijeh, neku lijepu riječ jer upravo su ti mali trenuci ono što čini život sretnim”, napisala je pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

“Uvijek si bila posebna”, “Baš tako”, “Predivno”, “Mir i dobro”, nizali su se brojni komentari podrške uz emotikone srca, a jedna je pratiteljica poručila da i najmanja sitnica čovjeka čini sretnim.  No, potom se oglasio i pratitelj koji je emotivno reagirao na njenu objavu, a ubrzo je spomenuo i Danijelinog donedavnog partnera.




“Vidim da se ne obazireš na zle komentare tako i treba. To što svoju intimu držiš samo za sebe je dokaz koliko si dobra osoba. Grašo je gospodin i vjerujem da ti je život s njim bio lijep bez obzira što su se vaši putevi razišli. I to je dio života”, poručio joj je jedan pratitelj.

Pjevačica se ni do sada nije obazirala na komentare o Graši, pa tako nije reagirala ni ovaj put.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.