Foto: Duje Klaric / CROPIX

GODINAMA NIJE DAO INTERVJU! Žera progovorio o 24 godine mlađoj supruzi: ‘To je najbolja kombinacija’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Dražen Žerić Žera, legendarni frontmen grupe Crvena jabuka, godinama nije dao intervju, no sada je učinio iznimku, jer za to ima puno razloga. Naime, Crvena jabuka će 14. veljače prirediti spektakl naslovljen ‘Tamo gdje ljubav počinje’ u zagrebačkoj Areni, a nedavno su objavili i album ‘Neka nova jutra’.

Osim na poslovnom planu, Žeri cvjeta i u privatnom životu. Već 15 godina je u braku s 24 godine mlađom suprugom Barbarom, s kojom ima blizanke Petru i Mareu, koje su sad u pubertetu.

Za Story je otkrio da su mu i 14-godišnje kćeri glazbeno nadarene, te pjevaju u Zvjezdicam i idu u ZeKaEm. “Lagani pubertet je tu, ali ništa kritično. Imaju normalno djetinjstvo”, kazao je Žera koji svojim kćerima ne može odoljeti.

“Mene mogu preveslati kako hoće i kad hoće, a mama je nešto drugo. Mogu se naljutiti pola sekunde, ali poslije… Osmijeh, lijepa riječ i što ćeš onda?”, šaljivo je kazao Žera.

Dotakao se i svoje supruge Barbare i razlike u godinama. “Unatoč razlici u godinama, to je najbolja kombinacija. Pokazalo se to dobro. Iskustvo nadopunjuje mladost”, kazao je Žera i pojasnio zašto nije razbijao glavu zašto se nije prije oženio i postao otac.

“Ne, pa ne može se imati djecu jer moraš imati djecu. Jednostavno mi se prije nije dogodila ozbiljna veza, pa ni brak i djeca. Realno bih volio da sam ih dobio prije, u dvadesetima. Znali su me pitati što još čekam, a uvijek sam smatrao da je bez veze sklopiti brak samo zbog djece. Nema pravila, kad god se dogodi brak i djeca dođu na svijet – to je u redu. Ne volim kad ljudi pričaju o nekim pravilima. Ljubav je isto umjetnost, dio života. Ljubav ti se može dogoditi i u staračkom domu. Nikad nisam bio žrtva pravila”, ustvrdio je glazbenik.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.