Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

‘GLAS DRHTI, RUKE SE TRESU, KOLJENA KLECAJU’: Martinu Tomčić život demantirao na najbrutalniji mogući način

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Rebeka Moskaljov, kći naše operne pjevačice Martine Tomčić Moskaljov, koju trenutno pratimo kao članicu žirija u showu Supertalent, brani domaće boje na svjetskom natjecanju u plesu. Prestižno Svjetsko prvenstvo u stepu održava se u Velikoj Gorici od 23. do 26. studenog,  a Rebeka će nastupiti uz 1300 djece, juniora i seniora iz cijelog svijeta i 200 naših natjecatelja u svim dobnim kategorijama.

Na natjecanju plešu plesači iz čak 18 zemalja, a ponos na svoju 11-godišnju Rebeku, operna diva nije mogla sakriti.

U razgovoru za Showbuzz, Martina je otkrila kako ovo natjecanje nikako nije propustila.

“Glasna sam navijačica, neobuzdana, ma najglasnija u dvorani. Mislim da svaki roditelji za svoju djecu smatra da su talentirana, vrijedna, predivna i ta roditeljska zaljubljenost je nešto najdivnije na svijetu. Međutim, ako govorimo o realnom ocjenjivanju njezinih talenata, onda sebe u potpunosti stavljam u drugi plan i slušam isključivo samo njezine trenere u klubu”, priznala nam je Martina, koja se kćerinim uspjehom pohvalila i na društvenoj mreži.

“U životu sam se nadavala izjava i intervjua i priznat ću vam da mi je to uvijek bila tlaka nerijetko sam to radila isključivo zbog opisa radnog mjesta i ugovora i onda, kako to obično biva, život te demantira na najbrutalniji mogući način!!! Uzbuđenje koje sam osjetila prilikom poziva novinarke ne može se doista opisati riječima…glas drhti, ruke se tresu, srce želi iskočiti, noge klecaju…a osjećaj ponosa i ljubavi spram moje obitelji daje mi osjećaj super moći. Ženja Moskaljov, ako smo ikad nešto i shebali u životu, naša djeca sve to ispravljaju onako kako smo ih nas dvoje učili! A ti, Rebeka ratnice prava, nepokolebljivi zmajiću naš – pleši, diši, uživaj i rasti, jer mama i tata žive za tvoj osmijeh i sreću!”, napisala je ushićeno Martina koja je za kraj zahvalila trenerima bez koji ”ova bajka ne bi bila moguća”.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.