Foto: Instagram

(FOTO) OBJE SU FIGURU DOVELE DO SAVRŠENSTVA: Sandra Perković i Severina opet mame uzdahe!

Autor: T. Š.

Severina je na svom Instagram profilu objavila još jednu fotografiju s odmora na Maldivima i pratitelje oduševila nevjerojatnom figurom. Pozirala je u zanimljivom badiću neobična kroja i opet napravila pravu malu pomutnju – u samo pet minuta dobila je preko dvije tisuće lajkova na fotografiju.

“Wow, “Super”, “Samo pozitivne vibracije”, samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Dan ranije Severina je objavila fotku također s Maldiva, a obožavatelji su joj poručili da je predivna te da je uživo još i ljepša.




U posljednje vrijeme pjevačica je privukla pažnju fotografijama na kojima pozira s kolegom i prijateljem Filipom Miletićem, a naveliko se šuška da su u vezi, iako to sami nisu ni potvrili ni demantirali. Fanovi su primijetili i da Filip ‘lajka’ Severinine nove fotke, čime je još više produbio šuškanja.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Severina (@severina)

No, nije Seve jedina Hrvatica koja nas ovih dana oduševljava fotografijama isklesanog tijela. Naša najuspješnija altetičarka Sandra Perković objavila je fotografiju kojom je pokazala kako provodi vikend, a pratiteljima je opet za oko zapela njena isklesana linija.

“Uvijek vatrena”, “Preslatka si”, “Prava kraljica”, “Kakvi mišići”, “Top”, samo su neki od komentara ispod njezine objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

Prije samo nekoliko dana Sandra je sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem uživala na nepoznatoj egzotičnoj lokaciji, a sve je otkrila kroz niz fotografija na svom Instagram profilu. Tad su pratitelji prvi put imali prilike vidjeti koliko se zapravo tjelesno promijenila, a mnogi komentiraju da joj promjena itekako stoji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.