Foto: Instagram

(FOTO) ‘BAKO, BAKO!’ Neda Ukraden uskočila u bikini i zaplivala u raskošnom bazenu s unucima

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Pjevačica Neda Ukraden na svom je Instagram profilu objavila fotografije nastale u njenon obiteljskoj kući u  u Imotskom,  a posebnu pažnju privukao je raskošan bazen i “pogled od milijun dolara”, pravi odmor za oči.

Naime, Neda je preuredila obiteljsku kuću, smještenu svega pola sata od mora, koja je u ratu bila potpuno uništena. Osim što je renovirala kuću, napravila je i bazen u kojemu je uživala s obitelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Inače, pjevačica je s preuređenjem kuće započela još prije dolaska koronavirusa, a tek nedavno uspjela je radove privesti kraju.




Obiteljsku kuću odmah su posjetili kćer i zet s unucima s kojima je ova estradna zvijezda uživala u bazenu.

“Potpuna sreća”, napisala je Neda uz fotografije iz bazena za koje je dobila cijeli niz komplimenata i poruka oduševljenja.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Neda Ukraden (@neda.ukraden)

“Lijepo vas je vidjeti s unučićima”,, “Draga Nedo, želim vam predivne trenutke zajedno, to jest u krugu svojih najmilijih. Nema veće sreće! Predivni ste! Uživajte”, poručili su pratitelji.

Neda je za kupanje odabrala dvodijelni kupaći kostim, a pratiteljima nije promakla njena zavidna linija. “Što napravit da bi ovu ženu osvojio?”,”Bako, bako”, neki su od komentara pratitelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.