Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

EMOTIVNA MAJA LENA LOPATNY O OCU: ‘On živi kroz mene jer sve što znam, znam zahvaljujući njemu’

Autor: Dnevno.hr/T. Š.

Hrvatski vaterpolist i poduzetnik Ronald Lopatny, bivši suprug Mije Begović, preminuo je 5. svibnja u svojoj 78. godini, a prije nešto više od tjedan dana je pokopan na zagrebačkom Mirogoju.

Njegova shrvana kći Maja Lena progovorila je za Story o tom tragičnom događaju.

“On živi kroz mene jer sve što znam, znam zahvaljujući njemu”, kazala je neutješna Maja Lena pa je dodala kako joj je majka Mia Begović bila najveća podrška u ovom teškom periodu, a dala joj je i važan savjet.

“Dan po dan, sat po sat… I ljubav je spona koja živi vječno.”

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Emotivan govor

Podsjetimo, Maja Lena u suzama je održala je dirljiv na očevoj komemoraciji.

“Uvijek mi je pričao kako je, baveći se sportom, postigao sve što je želio, osvojio sve što je želio, stekao divne prijatelje i proputovao cijeli svijet. Moj je tata najbolji čovjek kojeg sam upoznala i bez obzira na sve njegove sportske uspjehe, mene je smatrao svojim najvećim. Ja sam mu bila motiv i razlog življenja. A on je dio mene i kroz mene će zauvijek biti s nama. I koliko god nam je sada svima teško, nema odustajanja jer moj tata na to ne bi pristao.

Želim da me gleda odozgo i da bude ponosan na mene kao što sam ja na njega. A naša bezgranična ljubav ne poznaje svjetove i ona će živjeti zauvijek. On je uistinu legenda hrvatskog vaterpola, ali prije svega divan čovjek i najbolji tata na svijetu. Tata, volim te najviše, zauvijek”, kazala je Maja Lena.




Autor:Dnevno.hr/T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.