Foto: Instagram/Severina

‘DI GA NAĐE TAKO ZGODNOG’ Severina u Jordanu u društvu markantnog muškarca: ‘Ovaj ti je top’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Severina ovih dana dijeli idilične fotografije iz Jordana, gdje trenutno uživa, a osim što je svojim izgledom privukla pažnju, i njena pratnja privukla je pažnju, ponajviše ženskog dijela njenih fanova.

Pjevačica je otkrila da je uživala u vožnji pustinjom, kroz koju ju je vozio markantan muškarac koji je odmah zapao za oko njenim pratiteljima.

Dok su se vozili, Seve je oko glave imala omotanu bijelu maramu, nosila je bijelu košulju, sunčane naočale i par zlatnih lančića oko vrata, a uz fotografiju je poslala i poruku pratieljima.

“Sanjajte svoje snove otvorenih očiju i ostvarite ih…”, napisala je.

Glumica Ana Gruica među prvima je komentirala njenu objavu, a komentar se svidio brojnim pratitejlima te je mnoge i nasmijao.

“A di ga nađe tako zgodnoga usred pustinje?”, upitala je Ana kojoj je pažnju privukao muškarac s bradom.

“Takav vozač nama treba”, “A je zgodan ovaj”, “Dobar ti je ovaj Arapin”, “Koliko je vozač lijep, ne možeš ga se nagledati”, “Ovaj ti je top”, samo su neki od komentara Severininih pratiteljica.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)




Ranije je pjevačica objavila fotografija na kojima je pozirala usred pustinje u kratkom bež kombinezonu s šiltericom na glavi i naočalama te šalom prebačenim preko ramena. Uz to je kombinirala kožne bijele čizme i crnu torbicu.

“Naprosto ti paše”, poručila joj je dizajnerica Matija Vuica, a zbog malo šarenije kombinacije dobila je cijeli niz komplimenata. “Pustinjska ruža”, napisala je jedna pratiteljica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

 

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.