Foto: Guliver Image

DEMI MOORE POKAZALA NOVOG DEČKA: Osvojio ju trinaest godina mlađi Daniel, jedan od najpoznatijih chefova na svijetu

Autor: Dnevno.hr/T. Š.

Demi Moore se na ovogodišnjem Roland Garrosu pojavila u društvu novog partnera s kojim se prema nekim navodima viđa posljednjih mjeseci. Riječ je o jednom od najpoznatijih chefova na svijetu, koji je mlađi od Demi trinaest godina.

Glumica je u vezi sa Švicarcem Danielom Hummom, a to je i sama potvrdila putem društvenih mreža objavivši njihove zajedničke fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Fanovi su oduševljeni njenim odabirom.  “Preslatki ste”, “Jako ste lijep par”, “Sviđate mi se zajedno”, “Predivni”, “Blistaš”, “Čestitam na novom dečku, zgodni ste”, poručili su joj u komentarima.




Foto: Guliver Image

Demi iza sebe ima tri propala braka. Prvi suprug bio joj je glazbenik Freddy Moore s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda je zadržala njegovo prezime. Za Brucea Willia se udala 1987. godine, a zajedno imaju tri kćeri. Rastali su se 2000. godine, no ostali su u dobrim odnosima.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Daniel Humm (@danielhumm)

Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo petnaest godina mlađi Ashton Kutcher, a brak s njim potrajao je do 2013. godine.

Autor:Dnevno.hr/T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.