Foto: Instagram

DAŠAK HOLLYWOODA U ZAGREBU: Kći domaćeg glumačkog para zablistala u bajkovitoj haljini

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Domaća kazališna i filmska glumica Buga Marija Šimić oduševila je sve prisutne kada se pojavila na premijeri mjuzikla “Ljepotica i zvijer” u kojoj uz Vandu Winter igra naslovnu ulogu Ljepotice, u bajkovitoj glamuroznoj haljini u kojoj je izgledala baš poput princeze iz bajke.

Mnogi su se složili da je u modnoj kombinaciji koju je odabrala 28-godišnja glumica izgledala kao da je netom stigla iz Hollywooda.  Nakon uspješne premijere, glumica se oglasila na svom profilu na Instagramu, gdje je uz podužu objavu podijelila i nekoliko fotografija ispod koji su joj pratitelji čestitali i udijelili komplimente.

“Pitaju me ljudi – Buga, ti nisi napisala kilometarski status nakon izvedbe? Jesi dobro? Nisam ga napisala. Ne znam kako. Ne znam kako reći što osjećam. Kako opisati, a da bude istina. Da bude jasno. Kad hvala – nije dovoljno.  Kad osjećam sve odjednom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Buga Marija Simic (@bugamarijasimic)




Kako objasniti to što se dogodilo. Taj ogroman ponos i veselje jer smo izašli, jer nas je publika nosila na način na koji nisam u životu osjetila niti doživjela. Jer smo letjeli. I mi u četvrtak i ostatak ekipe sinoć koji su odradili herojski posao. Tu glad za reprizom. Tu vatru koja želi još. Koja je tek zaiskrila i sada je spremna za gorenje. Za istraživanje, za igranje. Opuštanje i predanje. Tu tugu. Jer proces je gotov. Probe su jedan zivot, izvedbe drugi. Tempo života ponovo se mijenja. Jedna vrsta rastanka se događa, a jedna nova vrsta upoznavanja počinje.

Kao da sam mamurna. Pola toga još nisam svjesna da se dogodilo. Kao da je u magli da smo zaista, nakon 7 mjeseci, izašli pred publiku. Kao da sam prvu izvedbu sanjala. Gledam jučer premijeru, svoje divne kolege lavove i ne mogu vjerovati da sam i ja dio toga. Zapravo – tek sad počinje posao. Kao i uvijek – sa, uz i zbog vas – publike. Jedva čekam svaki novi povratak u dvorac. Možda onda nekad dođu i prikladne riječi. Do tada samo stotinama puta – hvala”, napisala je glumica.

Buga je kći našeg poznatog glumačkog para Vitomire Lončar i Ivice Šimića, a prije tri godine proglašena je i najboljom opernom pjevačicom na “2nd Silk Road & Young Dreams” natjecanju u Beijingu u Kini.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.