Foto: Guliver Image

CRISTIANO I MESSI RUŠE INTERNET: Ova fotografija mogla bi s trona svrgnuti popularno jaje

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Od kad je objavljena, fotografija na kojoj Leo Messi i Cristiano Ronaldo igraju šah na kovčegu brenda Louis Vuitton napravila je pravu pomutnju na društvenim mrežama.

Na računu Cristiana Ronalda slika je nepuna 23 sata prikupla nevjerojatnih 30 milijuna lajkova, dok je  na Messijevom Instagram profilu prikupila više od 23 milijuna lajkova.

Fotografija koju je snimila poznata fotografkinja Annie Leibovtz je već jedna od najpopularnijih na Instagramu, a mnogi se pitaju hoće li s trenutnog četvrtog mjesta skočiti na prvo i time svrgnuti ‘najlajkaniju’ fotografiju jaja koje drži 55.8 milijuna lajkova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Egg Gang 🌎 (@world_record_egg)




Fotografija Messia i Ronalda predstavlja kampanju Louis Vuittona, a objavljena je dan prije početka Svjetskog prvenstva u Kataru.

“Pobjeda je stanje uma”, stoji u opisu fotografije na službenim profilima modnog brenda.  “Uz dugu tradiciju izrade kovčega za najpoželjnije sportske trofeje na svijetu, naša kuća slavi dvojicu najtalentiranijih nogometaša današnjice”, napisali su iz Louis Vuittona.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

U jednom intervjuu Cristiano Ronaldo progovorio je o odnosu s Leom Messijem i otkrio kako se uistinu slažu.

“Nevjerojatan igrač, magičan, vrhunski… I kao osoba, dijelimo pozornicu 16 godina, zamislite, 16 godina. Nas dvoje. Dakle, imam odličan odnos s njim'”, rekao je Ronaldo o Messiju.

“Nismo prijatelji u tom smislu riječi, prijateljem smatram osobu koji dolazi u tvoju kući, razgovarate telefonom, to ne radimo, već kao suigrači. On je tip kojeg stvarno poštujem i poštujem način na koji uvijek govori o meni. Čak i njegovu ženu ili moju ženu, moju djevojku, svi se poštujemo. Oni su iz Argentine, moja djevojka je iz Argentine. Tako da sve je dobro”, dodao je.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.