Foto: Instagram/Whitesnake

ČEKA GA JOŠ I SUD: Dini Jelusiću otkazana suradnja s Whitesnakeom, prstom upire u Coverdalea: ‘On je taj koji je otkazao’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Dinu Jelusića upoznali smo još kao dječaka koji je prije 20 godina pjevao pjesmu “Ti si moja prva ljubav” zajedno s Nikom Turković, danas pjevačicom u usponu. Godinama nismo o njemu ništa čuli, a onda je sve oduševio u zabavnom showu Zvijezde pjevaju, gdje je u 8. sezoni odnio pobjedu s glumicom Tarom Thaller.

Otada hrvatska javnost puno više prati glazbenu karijeru talentiranog Dine, a svjedočili smo nekim uistinu sjajnim uspjesima, poput trenutka kada je dobio poziv da se pridruži Whitesnakeu. No, suradnja nije otišla smjerom koji su mnogi očekivali.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝐃𝐢𝐧𝐨 𝐉𝐞𝐥𝐮𝐬𝐢𝐜𝐤 (@dinojelusick)

“To adresirajte na gospodina Davida Coverdalea”

Naime, kako je otkrio za In Magazin, Dino više neće nastupati s popularnim bendom, a razlozi su pomalo nedorečeni.




“Neke stvari će se drastično promijeniti, mislim da je Whitesnake gotova stvar tako da vidjet ćemo što ćemo dalje. Zašto gotova? To adresirajte na gospodina Davida Coverdalea, ja sam već umoran od pitanja, on je taj koji je otkazao turneju. Ja sam ostao doma”, izjavio je Dino.

No, njegov talent nisu prepoznali samo iz Whitesnake, pa Dino nije ostao sjediti doma. Naime, već je našao drugi bend.

Pronašao alernativu

“Našao sam alternativu koja je ispala u nekim pogledima čak i bolja, a ovo ostalo treba adresirati na menadžment Whitesnakea, ja s tim nemam veze. Ja mislim da Whitesnake više neće turirati, treba nastaviti dalje”, rekao je Dino.




Najviše možda žali zbog toga što sa Whitesnakeom neće svirati u Zagrebu, jer je zadnji dio turneje, koji je uključivao koncert u Zagrebu, otkazan.

“Nažalost ovaj zadnji dio turneje gdje je trebao biti Whitesnake i u Zagrebu je otkazan i američka turneja je otkazana. Ja sam na kraju otišao svirati s bendom koji se zove Dead Daisies možda se tu nešto zakuha, možda krenem opet ja sa svojim bendom ako se neki sudski postupci riješe. Vidjet ćemo trenutno je sve u velikoj zavrzlami”, zaključio je.

“Teško mi je raditi, čekam taj sud da se završi”

Dino se dotakao i određenih sudskih postupaka, ne ulazeći previše u detalje, no navodi kako je zbog toga spriječen objavljivati nove glazbene uratke.

“Izlazim u zadnje vrijeme stalno van i tražim nekakve izlaze jer biti doma i komponirati, a imam 5 albuma koji nisu izašli van, jer čekam opet taj sud da se završi i malo mi je teško raditi,  otkrio je.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.