Foto: Antonio Ahel/PIXSELL

CECA POKRALA ARKANOVU DJECU? ‘S 15 sam saznala da mi je on biološki otac… Želimo samo ono što nam pripada’

Autor: Š. P.

Iako se o njima najviše piše u medijima, Veljko i Anastazija Ražnatović nisu jedina djeca zloglasnog Željka Ražnatovića Arkana. Njegova 42-godišnja kći Sofija Ražnatović, iz veze sa socijalnom radnicom koja se o njemu brinula dok je bio u belgijskom zatvoru, Kuriru je otkrila da od oca nije naslijedila ni dinara.

Iako je oca odmalena posjećivala u zatvoru, tek je u pubertetu doznala da joj je Arkan biološki otac. Tad se počela družiti i s njegovom novom suprugom Cecom.

“Odmalena sam bila prisutna u životu mog oca. Rođena sam 1979. godine i majka me je od rođenja vodila kod oca u zatvor. Kad sam bila na praznicima, često sam dolazila kod bake i tetke u Srbiju. U jednom trenutku moj otac Arkan je nestao iz života moje majke i ona više ništa nije čula o njemu”, rekla je Sofija za Kurir.

“Tata je meni redovno slao fotografije. Kad se oženio Cecom, moja majka mu je poslala čestitku i poželjela sve najbolje. Tada sam imala oko petnaest godina. Tada sam i saznala da je on moj biološki otac. Od 1995. godine sam često dolazila u Beograd i vrijeme provodila s tatom i njegovom suprugom Cecom i ostalim članovima obitelji”, dodala je.

‘Novinari su htjeli snimiti samo Cecu i njenu djecu’

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell

“Nikad se nisam krila od medija, nažalost, novinari su htjeli snimiti samo Cecu i njenu djecu. Ne volim nepravdu i nadam se da ćete vi napisati kako je istina. Mi, svih sedmoro Arkanove djece bez Anastasije i Veljka, jer su oni bili vrlo mali, puno smo propatili zbog gubitka oca. Trudili smo se da budemo jaki i da se borimo za ono što nam pripada. Nažalost, ništa zauzvrat nismo dobili”, priznala je i dodala da s Cecom po pitanju Arkanove ostavštine ne može pronaći zajednički jezik.

“Jako mi je žao što s Cecom ne možemo voditi razgovore kao s ozbiljnom, odgovornom osobom i da otvoreno kažu što se zaista dogodilo poslije smrti mog oca. Želimo samo ono što nam pripada, a to je dio našeg oca. U Europi svatko dobije dio nasljedstva kad roditelj umre. Naš život je tek počeo i mi također želimo ići dalje i svako malo je više nego dobrodošlo. Arkan nije bio samo Cecin muž nego i naš voljeni otac”, rekla je Sofija.

Prije nego što se zaljubio u Cecu, Arkan je 13 godina proveo u braku s Natalijom Martinović. Vjenčali su se 1985. godine, s njom je dobio četvero djece, a prekinuli su 1994., kad je Natalija doznala za aferu s tada mladom folk pjevačicom.




Tvrdio da nikad nije bio ženskaroš

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIxsell

Arkan je svojedobno demantirao da je Nataliju ostavio zbog Cece. “Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. Ustvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvaćao”, ispričao je Arkan krajem devedesetih za srpske medije.

Inače, 15. siječnja Arkanova je obitelj obilježila 22 godine od njegova ubojstva. Praćeni kamerama, Ceca i njegovo dvoje najmlađe djece su posjetili njegov grob. Nitko drugi od Arkanove djece nije nazočio obilježavanju njegove smrti.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.