fbpx
Foto: Boris Kovacev / CROPIX

BORNA KOTROMANIĆ ‘RAZOTKRILA’ VIDOJA RISTOVIĆA! Objavila je sve ‘dokaze’: ‘Ona je pasivni akter sjaja i bijede Balkana’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Borna Kotromanić šokirala je objavama na svom Instagram profilu u kojemu je otkrila što je radio preminuli suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović dok je bio živ.

Osim poruke u kojoj pokojni Vidoje Borni nudi apartman na korištenje, objavila je i cijeli niz njegovih reakcija na sadržaj koji ona objavljuje na društvenim mrežama.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Borna Kotromanic (@bornakotromanic)

Foto: Instagram
Foto: Instagram

U komentarima su se ubrzo javili Bornini pratitelji, poručivši joj da je ”nisko” što je objavila određene poruke te su ju upitali zašto to radi, a Borna je ”bez dlake na jeziku” odgovarala na upite.

Foto: Instagram

Između ostaloga, Borna je iznijela šokantne tvrdnje na račun Vidoja, poput one da je upao na vjenčanje i pred gostima prijetio da će se ubiti ukoliko ona ne bude s njim, kao i da ju je spuštenih gaća pratio u toalet, upadao u frizerske salone kako bi ju gledao.

Zaključila je da je susret s Ristovićem bio njen “najbliži susret sa Sodomom i Gomorom, prvi i zadnji!”
Foto: Instagram

Povod njenih objava, kako je naknadno pojasnila u komentarima, jest reakcija na intervju kojeg je Nikolina Pišek dala za Gloriju, a u kojemu je, piše Borna, izjavila da je osoba koja govori da su Pišek i Vidoje imali problema u “braku bez razuma, kao i da nikad nije bila u njihovom domu da vidi ljubav i sklad i kako oni jedu mc”, navela je Borna i zatim dodala da je u Vidojev dom pozvana davno prije nego li je Nikolina “bila u planu”, odnosno prije nego li je Vidoje stupio u vezu s Pišek.

Foto: Instagram

Borna je u komentarima napisala da je Nikolina Pišek “pasivni akter ne sjaja i bijede Holywooda nego sjaja i bijede Balkana”

Kotromanić je iznijela još šokantnih tvrdnji, a nakon što je jedan pratitelj komentirao da Pišek “nije mogla naći tu Hrvata nego je morala imati Sr…..”, Borna je odgovorila:  “Hrvati su valjda zadnji put i srednjem vijeku kupovali žene”.
 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Borna Kotromanic (@bornakotromanic)

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.