Foto: Press

‘BOJNA ČAVOGLAVE JE KAMILICA ZA OVO’ Toni Matulić ima novu pjesmu, neki ju hvale, drugi poručuju: ‘Tvoj talent je neotkriven, neka tako i ostane’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Nakon debitantske pjesme “Moja voljena” i  pjesme “Gledan ku’ ću di ću” sa zvuom synth-pop i italo disca, splitski pjevač Toni Matulić se vratio s domoljubnom pjesmom ”Mene zove domovina”.

“Mene zove domovina, tu je moja djedovina, brani zemlju od dušmana, vojna sila oružana” i “komunisti i titoisti dosta je bilo što vam se snilo, Božja je volja Hrvatska moja, jaka i čvrsta, takva smo vrsta”, pjeva Matulić, između ostalog.

Već u prvima satima od objave video spota na YouTube-u, pjesma je izazvala brojne reakcije.

“Novi Toni Matulić Thompson. Genijalna pjesma, suze sam pustio…”, “Toni Matulić Zbrojevka”, “Bojna Čavoglave je kamilica za ovo”, “Neotkriveni cvijet!”, “Gospodin se vratio! Već sam se pribojao da ćemo ostat na dva remek-djela, ali evo triptih je tu!”, “Toni Matlić Zbrojevka” pisali su neki, dok su drugi iskazali svoje razočaranje onime što su čuli.

“Toni tvoje talent je neotkriven. Nek tako i ostane”, “Ovo je toliko loše da je zapravo užasno!”, “Ispod kojeg kamena je ovaj izašao. Alo momak, 30 godina je prošlo od rata. Ako ti fali novca, probaj nešto raditi. Mješalica, lopata…”, kritizirali su drugi.

Inače, u pjesmi “Gledan ku’ ću di ću” Matulić pjeva o socijalnoj situaciji  sa željom da stvari krenu na bolje, a neki su na YouTube platformi pisali kako je pjesma nešto najbolje što su čuli u zadnjih dvadeset godina.







Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.