Foto: Damjan Tadic / CROPIX

‘BIO JE BEBA, IMAO JE TRI I POL MJESECA’ Bolan gubitak poznatog Mostarca: ‘Nikada to neću zaboraviti’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Regionalni pjevač Željko Samardžić neizmjerno je vezan za svoju obitelji, a sada je odlučio progovoriti o životnom gubitku s kojim se teško pomiriti. Naime, pjevač je izgubio sina kada je maleni imao svega tri mjeseca, a otkrio je zašto vjeruje da je njega i obitelj Bog, ipak, nagradio.

“Očeva obitelj je iz Nikšića, tamo smo sahranili malog Zlatka, to je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mjesec, Maja i ja, sami podijelimo tu tugu. Uvijek razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ, ali to je život. Nikada čovjek ne zna što mu se može dogoditi u životu. Idete ulicom, pa vas udari auto, a niste se tome nadali. Bio je beba, imao je tri i pol mjeseca, ime sam mu dao Zlatko, po mom kumu kojeg sam mnogo volio”, rekao je Željko.

“Sjećam se tog perioda, moja pokojna baka je došla na babine, prvi put vidjeti svog praunuka, za nju je bio veliki šok kada se sve dogodilo. U Crnoj Gori je muška glava velika stvar. Nikada to neću zaboraviti”, dodao je pjevač u intervjuu za Blic.rs

Foto: Livio Andrijic / CROPIX

Podsjetimo, Željko je u rodnom Mostaru upoznao suprugu Maju kada je jedne večeri sa svojim bendom  nastupao u dvorani Ekonomske škole. Iako su mu drugi govorili da kod simpatična i tihe Maje nema šanse, on je odlučio riskirati. Deset mjeseci su se viđali, a nakon njene maturalne večeri, na kojoj je Željko pjevao, pala je prosidba. On je tada imao 22, a Maja 18 godina. Maja je pristala, ali roditelji nisu prihvatili njihovu ideju zbog čega su se vjenčali u prisustvu kumova, svjedoka i nekoliko prijatelja.

Nakon toga su dobili prvu kćer Sanju, a dvije godine kasnije Maja je rodila Zlatka, koji je zbog komplikacija s crijevima preminuo nakon samo tri mjeseca. No Željko kaže, Bog ih je pogledao i podario im još dvije kćeri – Danijelu i Minju.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.