Foto: Facebook/Andrea Šušnjara

‘BILA BI JAKO ZGODNA BAVARKA’: Pjevačica Magazina izazvala pomutnju u dirndli, fotografije u pola sata ‘lajkalo’ gotovo tisuću fanova

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara posjetila je ovogodišnji Oktoberfest, najpoznatiji i najveći svjetski narodni festival, a kao i mnogi posjetitelji, i ona se prigodno odjenula.

Fotografije na kojima pozira u dirndli, tradicionalnoj bavarskoj nošnji, dok u ruci drži veliku kriglu piva privukle su veliku pažnju njenih fanova. Oduševljeni viđenim, fanovi su pjevačici udijelili brojne komplimente.

“Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin, kad si u Bavarskoj…”, napisala je pjevačica uz fotografije.

“Živjela, slatka mala Andrea”, “Bila bi jako zgodna Bavarka”, “Ajme predobro”, samo su neki od komplimenata, a fotografiju je ‘lajkalo’ gotovo tisuću ljudi u svega pola sata.

Prije nekoliko godina pisalo se kako konobarice, ali i prodavačice cvijeća i pereca, ispod dirndle nose biciklističke hlače kako bi se zaštitile od neželjenih dodira, koji su na ovom festivalu vrlo česti, posebno kada nakon nekoliko krigli piva. Nije poznato je li i naša popularna pjevačica koristila ovakav oblik posebne zaštite.

Inače, prvi Oktoberfest je održan 1810. godine u čast kralja Ludwiga I. od Bavarske koji se tada vjenčao s Theresom von Sachsen-Hildburghausen. Po njoj je livada na kojoj se održava Oktoberfest nazvana Theresienwiese – Terezina livada.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.