Foto: Facebook

Asim Ugljen potresao pratitelje objavom: ‘Imala je 14 godina kad je uhapšena i mučena’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Domaći glumac, 40-godišnji Asim Ugljen statusom na Facebooku je podijelio detalje iz privatnog života, prisjetivši se voljene bake i horora kojega je proživjela sa samo 14 godina.

“Dio njenog ordenja i medalja, dio fali i fale kutije za Spomenicu i Orden zasluga. S lijeva na desno: Orden rada sa srebrnim vijencem, Orden rada sa zlatnim vijencem, Orden bratstva i jedinstva, Orden zasluga za narod, Partizanska spomenica, Medalja zasluga za narod i Medalja za hrabrost. I kineska rakija iz ‘51”, započeo je Asim uz fotografiju bakinog ordenja.


Ordenje vrijedno poštovanja i zahvalnosti

Dio njenog ordenja i medalja, dio fali i fale kutije za Spomenicu i Orden zasluga.

S lijeva na desno: Orden rada sa…

Objavljuje Asim UgljenPonedjeljak, 20. studenoga 2023.

“Imala je 14 godina kada je uhapšena i mučena, no budući da nije drukala, spasili su je iz zatvora, ali je jedan čovjek poginuo tijekom njenog spašavanja, pa je bila glava za glavu te je završila u NOB-u i odmah sutradan završila u Četvrtoj ofenzivi, pa odmah ranjena na početku Pete i cijelu izdurala do kraja. Sa 14 godina”, nastavio je potresnu priču o bakinom životu.

Zalog za budućnost

Foto: Facebook

“Je*ote, ja sam u tim godinama igrao Super Return of the Jedi na Super Nintendu. A ona se nakon rata udala za mog djeda, rodila im dva sina, te završila pravni fakultet. Nije zalud da su prozvani najvećom generacijom. Nekoć su te ljude drugačije izrađivali. Da traju. Babika, fališ mi. Fakat sam imao sreće da sam imao najbolje bake na svijet”, zaključio je zagrebački glumac.

‘DA PREREŽEM TAJ GORDIJSKI ČVOR ZA SVA VREMENA!’ Asim Ugljen o situaciji s Majom Šuput: ‘To me neugodno iznenadilo’
“Ti ljudi i jesu to sve radili upravo zato da bi im unuci bezbrižno mogli igrati Nintendo”, zaključila je jedna pratiteljica, a s njom s u se složili mnogi glumčevi pratitelji.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.