Foto: Instagram

ALBINA NASTAVILA OBRAČUN S NEISTOMIŠLJENICIMA: ‘Dragi hrvatski mediji i praznoglavi ljudi, naučite čitat i gledat!’

Autor: Dnevno.hr/T. Š.

Pjevačica Albina Grčić nedavno se našla na udaru kritika nakon što je u showu ‘Plesu sa zvijezdama’ javno priznala da nije ‘kliknula’ sa svojim mentorom Mario Ožboltom, a potom komentara na ovogodišnji Eurosong. U prvom slučaju, gledatelji su bili uvjereni da traži izgovor zbog ispadanja, dok su u drugom slučaju mnogi bili uvjereni kako je riječ o ishitrenim izjavama. Ipak, Albina je jasno dala do znanja da svoje mišljenje ne mijenja te se obrušila na neistomišljenike i kritičare.

Podsjetimo, Albina je nedavno komentirala Eurosong s kojeg je već prve večeri ispala naša predstavnica i Albinina kolegica i prijateljica, Mia Dimšić, a pratitelji su njen video protumačili kao pokušaj opravdanja Albininog jedanaestog mjesta na prošlogodišnje Eurosongu i da smatra kako bi ona u Mijinoj konkurenciji prošla u finale.

Iako je dobila i poruke podrške, pratitelji su njenu objavu ocijenili ‘ultra jadnom’, a pjevačici su poručili da i dalje ne bi prošla u finale.

‘OVO JE BAŠ JADNO’ Albina komentirala ovogodišnji Eurosong i naljutila pratitelje: ‘Ne traži opravdanja!’

Albina je kasnije pojasnila svoju objavu. “Ali ova objava nema veze s Miom ili našim predstavnikom, nego generalnom konkurencijom ove godine u usporedbi s prošlom”, poručila je no njeno pojašnjenje nije naišlo na razumijevanje pratitelja te je pjevačica odlučila dodatno pojasniti na što je mislim.

“Nemojte mi izvrćat riječi”

“Dragi hrvatski mediji i praznoglavi ljudi, ne podržavam nikakav oblik mržnje, samim time nijedna moja objava/reakcija/izjava nije u tom tonu”, “Ne znam u kojem kontekstu je itko mogao shvatit da je ovaj video upućen Miji ili nekom direktno? Naučite čitat i gledat s razumijevanjem”, dodala je naknadno pod objavom.




Podsjetimo, ni na Twitteru se baš nije ‘proslavila’. Naime, tamo je podijelila mišljenje o španjolskoj predstavnici Chanel Terrero, koja je bila veliki favorit ovogodišnjeg Eurosonga. Albina je konstatirala da lijepa žena nikad neće osvojiti Eurosong.

Čim su počeli pljuštati komentari poput: “A Emilija Kokić je bila ružna?’”, “Mila, čula si za Ruslanu, Loreen, Lenu?”, pjevačica je oštro reagirala: “Unaprijed kažem, nemojte mi izvrćat riječi, znam što sam napisala.”

RAT NA TWITTERU! Albina izjavila da ‘lijepa i talentirana’ žena nikad neće osvojiti Eurosong pa je dobila ‘jezikovu juhu’: ‘A Emilija Kokić je bila ružna?’




Autor:Dnevno.hr/T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.