Shakira i hollywoodske zvijezde na rođendanu Kadirova?

Autor: hina

Američke glumice Hilary Swank i Eva Mendes, kao i azijska violinista Vanessa Mae, također bi trebale sudjelovati na toj proslavi u Groznom.

Kolumbijska pjevačica Shakira i američki glumac Kevin Costner neke su od zvijezda koje se očekuju 5. listopada u Čečeniji na proslavi 35. rođendana Ramzana Kadirova, predsjednika te ruske republike, kažu izvoru iz mjesnih vlasti.

Američke glumice Hilary Swank i Eva Mendes, kao i azijska violinista Vanessa Mae, također bi trebale sudjelovati na toj proslavi u Groznom.

Peti listopad proglašen je neradnim danom u Groznom zbog obilježavanja rođendana predsjednika Ramzana Kadirova.

Zvijezde, koje svoj dolazak nisu dosad službeno potvrdile, trebale bi prisustvovati otvaranju Grozni-cityja, kompleksa ureda i stanova smještenih u dva nebodera u srcu tog grada opustošena u dvama ratovima između separatista i ruskih snaga.

Takve zvijezde uglavnom dobijaju visoke iznose za svoje nastupe i dolaske. Po čečenskim medijima, Vanessa Mae bi tako dobila pola milijuna dolara.

Čečenija je u svibnju pozvala nekadašnje međunarodne nogometne zvijezde poput Argentinca Diega Maradone i Portugalca Luisa Figa na otvorenje novog stadiona s 30.000 mjesta u Groznom. Stadion koristi nogometni klub Terek iz Groznog koji se natječe u prvoj ruskoj ligi.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.