Foto: Damir Krajač/CROPIX

SEVERINU ISTRAŽUJE DORH! Prijavljena je zbog slanja zastrašujućih poruka: ‘Reagirala sam kao mama, a ne kao dama’

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Državno odvjetništvo istražuje Severinu Vučković, i to zbog poruka koje je slala Ljiljani Klinger, ravnateljici osnovne škole koju pohađa njezin sin Aleksandar, pišu 24sata.

U listopadu prošle godine objavljene su, naime, brojne poruke za koje je Severina kasnije potvrdila da ih je doista poslala ravnateljici. Neke od prijetnji su “Sjedit ćeš i drhtat i trest se krivonoga kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dijete”, “Stara, zovi donatora koji te uvalio u problem. Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će izaći van. Samo da stigne presuda”…

“Stara šepava ružna babo”, pisala je tada Severina ravnateljici koju su poruke uznemirile. “Moje dijete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bih te rukama, babo”, poručila joj je Severina.

Kasnije je priznala: “Reagirala sam kao mama, a ne kao dama”.

“Kontaktirala sam Ljiljanu Klinger u trenutku kada sam saznala kako ona godinama, kao ravnateljica škole, šalje dopise Centru za socijalnu skrb doslovno izmišljajući stvari o meni, a onda je to nastavila raditi prema Županijskom sudu u Splitu, koji je odlučivao o skrbništvu nad mojim djetetom. Bila sam u potpunom šoku”, rekla je Severina o odnosu s ravnateljicom.

Spominjala ju je i nakon što učiteljice dijete nisu htjele predati Severininu tadašnjem suprugu Igoru Kojiću jer navodno nije bio na popisu osoba koje smiju preuzeti malog Aleksandra. Severina je tada tvrdila da su dijete zaključale i izazvale mu ogroman stres.

Pročitaj i ovo! SEVERINA NA TRG DOŠLA SA ZVIŽDALJKOM: ‘Raščetvorili su je kao Isusa na križu sa sve četiri strane. Lagali su je, mučili su je’




Foto: N1

Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.