Izvor: RTL

Severinin producent mladu Splićanku iz ‘Superstara’ proglasio ‘hrvatskom Rosalijom’

Autor: Barbara Grgić

Lana Rubelj je na audiciju za “Superstar” došla iz Splita, u društvu mame, koja joj je najveća podrška.

“S obzirom da ja nisam uspjela biti pjevačica i ostvariti svoju karijeru, onda sam puna podrška Lani. Smatram da je Lana ‘superstar’ zato što ima baš sve. Mlada je, energična, puna volje i jednostavno smatram da Hrvatskoj treba jedna ovakva mlada nada”, rekla je mama o svojoj kćeri.


Lana je odabrala Albininu pjesmu “La La Love”, a nakon njenog nastupa Filip je uskliknuo: “Imamo novu hrvatsku Rosaliju. Ja bih pitao majku da ocijeni ovo pjevanje”, rekao je.

Izvor: RTL

“Bila je super, prava zvijezda”, rekla je Lanina majka. “Po čemu misliš da je ona zvijezda?”, pitao ju je glazbeni producent.

Filip pun komplimenata

“Ne znam, to biste vi trebali reći. Meni je ona već zvijezda, čim sam je rodila”, odgovorila mu je.

“I moja majka bi to isto rekla”, rekla je Nika. “I moja isto to govori”, nadovezala se Severina.

Osim Albinine pjesme, Lana je u “Superstaru” izvela i “Vino i gitare”, Gabi Novak.

Severina je danas u žiriju, a davne 1982. drhtala je pred Arsenom Dedićem i Dragom Diklićem
“Majko, samo jednu sugestiju. Ona je gladna, ali nemoj da u toj gladi izgori. Ima sve što treba imati, ali nećemo da je guramo”, osvrnuo se Filip na talentiranu Lanu koja je prošla dalje u show.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.