Instagram/Severina/screenshoot

SEVERINA UDARA PO VLADAJUĆIMA! Na neviđen način se obračunala s njima, govorila o pucnjavi na Markovom trgu, klubu u Slovenskoj, …

Autor: Ana Korenić

Severina je na svom Instagram profilu posvetila objavu sinu nad kojim je izgubila skrbništvo prije gotovo godinu dana. Općinski sud u Zagrebu je odlučio kako će Aleksandar pripasti ocu Milanu Popoviću.

Sutkinja Tea Golub je ovom privremenom mjerom odredila da će dijete živjeti s ocem koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju malenog Aleksandra. Severina sa sinom može provesti deset sati tjedno te svaki drugi vikend.

“11 mjeseci nije ‘privremena mjera’. 11 mjeseci je otuđivanje djeteta od majke. Gospođa sutkinja koja je i dosudila ovu mjeru i dalje zavlači slučaj, vjerojatno do nekog novog skijanja s jednim klijentom… U međuvremenu, mali Ivica je rekao da će se boriti protiv korupcije u sudstvu, a mali Perica se čudi što je jedan mladić pucao na Vladu i poslije na sebe. Perice, ljudi pucaju po šavovima, jer su vam socijalne službe zakazale. Imate loš sustav, Ivice i Perice, a vi se svađate oko nekog opskurnog kluba. Što se mene tiče, Perice i Ivice, vas dvojica ste mi oteli dijete. 88 sati nije dovoljno”, napisala je.

“Bože dragi, pitam se što to dijete osjeća dok sluša maminu pjesmu, namijenjenu za njega? I nažalost, najgore od svega je… Ako su jednoj Severini oduzeli dijete! Severini čiji svaki pokret, mišljenje ili kritiku će prenijeti SVI mediji i koja za čas pronese negativnu reputaciju i nevjeru u sustav, što tek doživljavaju ‘obični’ ljudi? Koji nemaju utjecaj na nikoga i kojih se ne boji nitko, jer nemaju nikakav utjecaj na medije….. Ovo je zaista presedan!”, komentirala je jedna njezina pratiteljica.

“Suze idu na ovu pismu znajući tvoju situaciju. Pa počni i ti igrat prljavo”, “Normalno…Oni tako donesu mjeru, pa je produžuju godinu za godinom”, “Mogu ti uzet sve, ali ljubav koju majka daje, nitko ne može… Stići će svakoga pravda”, pisali su joj ostali obožavatelji u komentarima.

Autor:Ana Korenić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.