Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Severina u suzama: Danas trebala lansirati novi spot, ali ne može nakon ovog

Autor: Iva Hanzen

Severina je danas točno u podne trebala lansirati spot za pjesmu ‘Magija’, kolaboraciju s bosanskim reperom Jala Bratom u kojem su sudjelovali i brojni poznati plesači, ali i svjetski poznat koreograf Anže Škrube. Sve u svemu, najave za taj dugoiščekivani spot bile su bombastične.

No, umjesto objave na svojoj službenoj Facebook stranici u sklopu koje je trebala promovirati ‘Magiju’ osvanuo je neočekivan post. U njemu je objasnila kako jednostavno ne može objaviti novu pjesmu jer joj je preteško. ‘Bit će pjesama’, dodala je i pozvala nas sve da tugujemo s njom.

 I na Instagramu je iskazala svoju tugu. U Instagram Storyju i u kratkom videu jasno je naznačila koliko tuguje za Oliverom Dragojevićem. Pored snimke s Oliverovog koncerta napisala je tužan tekst: ‘Ovo je teško, ovo nema smisla, ovo je preteško… Na njegovim pismama sam učila govorit prve riči… Ovo je jako teško i ne želim virovat. On je pape svih Dalmatinaca. Njegove pisme su ušle u nas kroz materino mliko. On je u mom DNK, u tvom i u tvom i u svima nama. Hvala ti, pape. Volin te, pape. Plačem, pape. Oprosti mi, pape….svi plačemo…’

Odbrojavali smo sate do spota, ali posve razumijemo pjevačicu.




 

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.