Foto: Instagram

SEVERINA U NAJMEDENIJEM IZDANJU DOSAD: ′U modu vratila devedesete onako kako samo ona zna′

Autor: Dnevno

Severina Vučković očarala je svojim modnim odabirom za najavu koncerta za zakladu ‘Ana Rukavina′.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Iz onog što možemo vidjeti na njezinom Instagramu možemo zaključiti samo da se CRO Dance napokon vraća kući. Ljubitelji zvuka i mode devedesetih neće ostati kratkih rukava bace li pogled na ono što im je Seve pripremila. Potpuno odjevena, široko se smiješeći dokazala je još jednom da divama nije potrebno pokazivati kožu nebi li ih se primijetilo.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)




′Ana Rukavina je ime koje je postalo simbol borbe za život. A ‘Zaklada Ana Rukavina’ je najljepši hrvatski brend, nastao iz krika jedne divne Ane, koja je tim krikom probudila i osvijestila Hrvatsku o toj bolesti. Zahvaljujući njenoj divnoj mami Mariji, puno je života spašeno. To je najljepša humanitarna akcija, u kojoj želim pjevati svake godine′, napisala je Severina uz fotografije.

Tko zna, zna, a Severina je kužerica i pol. Da dječak kojeg smo danas zamolili da nam komentira Nives Celzijus nije netragom nestao sa svojim belgijskim ovčarom, zamolili bismo ga i za komentar ove tete i sigurno dobili najljepši kompliment na Sevkin račun.  U nedostatku njegovih riječi, možemo se zadovoljiti tek onima Severininih pratitelja koji su oduševljeno pozdravili ovaj modni istup.

‘Ajme jakna je mrak, i ja hoću takvu heh  predivna si kao uvijek!’, napisala je jedna pratiteljica, a drugi zaključio s jednostavnim: ‘E, to je to!’

 

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.