Foto: Instagram

Severina u emisiji oplela po moliteljima, a evo što je odjećom poručila Slovencima

Autor: I.D.

Pjevačica Severina Vučković u nedjelju je nastupala u Sloveniji i sudeći po snimkama, oduševila je raspjevane Slovence. Pjevačica je nosila upečatljivu crvenu modnu kombinaciju te je otpjevala svoje najveće hitove.

Naime, intrigantno crveno izdanje pjevačice ima i značenje. Crvena boja simbolizira ljubav, Duh, krv, snagu, ali se još od davnih dana crvena upotrebljavala protiv svih vrsta uroka. Ta se boja također odnosi na Cvjetnicu, blagdan mučenika, Duhove, Veliki petak i blagdan Krista Kralja.


‘Seve bi svaku godinu napunila 10 Arena’

“Djevojka sa sela u Rakičanu…”, napisala je kratko Seve u opisu videa na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

“Najdraža djevojka sa sela”, pisao joj je voditelj Dalibor Petko, a ostali su joj poručili: “Seve bi svaku godinu napunila 10 Arena koliko ljudi joj dolazi na koncerte”, “Mačka moja”, “Predivna si Seve”, “Samo je jedna kao ona…”

Severina je imala samo jedno pitanje

Podsjetimo,  u posljednjoj epizodi Superpara kandidat Kristian Josip Periš u predstavljanju je otkrio kako piše modernu verziju Biblije te objasnio svoje viđenje postanka svijeta i odnosa žena i muškaraca.
Severina je imala samo jedno pitanje! “Da li ti podržavaš ove klečavce na trgu?” te dodala: “Zalažu se da je muškarac glava obitelji i da žena nema nikakvo pravo glasa”, a zbog odgovora je napustila studio zajedno s Nikom. Cijela situacija bit će prikazana u novoj epizodi.

Severina i Nika Turković napustile Superstar: Ovaj čovjek im je bio previše

Podsjetimo, svake prve subote u mjesecu molitelji se okupljaju po trgovima diljem zemlje, kako bi klečali i molili “za domovinu, mir i obraćenje hrvatskog naroda, za muškarce – da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru, za život u predbračnoj čistoći, za čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova”.

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Molitelji su ranije objavili nakane:

1. za domovinu, mir i obraćenje hrvatskog naroda,
2. za muškarce – da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru,
3. za život u predbračnoj čistoći, za čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova,
4. za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu,
5. za svete, autentične i beskompromisne crkvene pastire i nova duhovna zvanja,
6. za duše u čistilištu,
7. za osobne nakane.

Otac Severininog bivšeg otvorio dušu: Priznao je u kakvom je odnosu sa nekadašnjom snahom

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.