Foto: Instagram

Severina tvrdi da ju je zarazila bliska osoba: Evo s kojim se sve facama s estrade zabavljala prošlog tjedna

Autor: Zagreb.info

Severina Kojić, omiljena hrvatska pjevačica, u petak je na svojim Facebook i Instagram profilima objavila zabrinjavajuću vijest kako je i ona zaražena koronavirusom.

“Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan”, započela je lijepa Dalmatinka svoju objavu, a kasnije je dodala i kako vjeruje da se zarazila nakon povratka u Zagreb.

“Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan”, ispričala je sasvim iskreno popularna Seve i činjenicom da nema simptome razveselila brojne fanove.

 

View this post on Instagram

 

Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovori s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena ‘partijajući po Dalmaciji s djetetom’. Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija.

A post shared by Severina (@severina) on




Iako Severina tvrdi kako vjeruje da se zarazila dolaskom u Zagreb, ne možemo isključiti činjenicu da se prošlog tjedna družila s brojnim facama s hrvatske estrade.

Tako je prpošna Maja Šuput na svojem Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u društvu Severine i njene dugogodišnje prijateljice, glavne urednice portala Journal.hr, Ive Radić.




 

View this post on Instagram

 

Najopustenije ljeto ikada… #sumer2020

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Uz njih je spremno pozirala i Anita Tuček, organizatorica Rujanfesta. Osim njih, sa Severinom se na godišnjem odmoru družila i poznata splitska fotografkinja Sonja Dvornik koja je izgleda Severinu upoznala i s Anteom Šimac. Djevojke su na splitskoj plaži mamile uzdahe poziravši kao “Charlijevi anđeli”, a o koroni nisu razmišljale.

 

View this post on Instagram

 

Good morning, Angels… #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Severina je posljednjih nekoliko tjedana iskoristila za odmor u rodnoj Dalmaciji odakle je često svoje obožavatelje častila provokativnim fotografijama u bikiniju. Izgleda kako ova turobna 2020. godina nije povoljna ni za zvijezde njezinog nivoa jer osim potvrđenog koronavirusa, Seve ima i jednu boljku o kojoj se zasad samo šapuće.

(FOTO) OBOŽAVA HRVATSKU: Slovenka odmarala na Viru, a na odlasku pokazala malo previše

Autor:Zagreb.info
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.