Foto: Darko Tomas / CROPIX

SEVERINA POSLALA PORUKU JAVNOSTI: Proglašena je krivom, ali tek slijedi velika sudska bitka

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Nakon što je pjevačica Severina Vučković na zagrebačkom sudu nepravomoćnom presudom proglašena krivom za vrijeđanje socijalne radnice, oglasila se i sama pjevačica.

Putem PR tima za Dnevnik.hr Severina je poručila da nije vrijeđala, nego protestirala zbog postupanja Centra za socijalnu skrb, koji pjevačica smatra nezakonitim. Odvjetnik Čedo Prodanović najavio je žalbu na presudu.

“Riječ je o socijalnoj radnici iz područnog ureda Centra za socijalnu skrb kojem je upravni nadzor utvrdio niz pogrešaka u postupanju, zbog čega je i promijenjen te danas drugi centar vodi predmet”, navodi se, između ostalog, u priopćenju.

U istom pjevačica navodi i kako postupanje djelatnika Centra smatra ponižavajućim za njenu 86-godišnju majku. Naime, djelatnici Centra za socijalnu skrbu djelovali su po prijavi te su išli provjeriti uvjete u kojima živi njena majka. Nadzorom je utvrđeno da se pjevačica brine o svojoj majci.

‘J*BEM VAM MAJKU SVIMA!’ Sud je povjerovao socijalnoj radnici: Severina nepravomoćno proglašena krivom za vrijeđanje i omalovažavanje




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.