Foto: Matea Smolčić Senčar

Severina obradila zaboravljeni Sandijev hit: ‘Nadam se da će ovo ljeto klubovi gorjeti s tom pjesmom’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Severina je u utorak pustila nova dva spota pjesama s njenog najnovijeg albuma. Riječ je o pjesmi ‘Nebo‘, velikom hitu Sandija Cenova iz 1993. godine, čiji je zanimljivu verziju snimila u suradnji sa Sandijem i KIMMV-om, a druga je pjesma ‘Pravda za ljubav‘.

I dok je ‘Pravda za ljubav’ prava ženska energična pjesma, mnogi su s nestrpljenjem iščekivali čuti kako zvuči nova verzija ‘Neba’, pjesme koja je obilježila devedesete.


Foto: Matea Smolčić Senčar
Foto: Matea Smolčić Senčar

”Severinu volim i poštujem kao prijateljicu već dugi niz godina. Smatram je definitivno najvećom zvijezdom cijele regije pa mi je ovaj naš duet velika čast i potvrda kvalitete mojih pjesama. ‘Nebo’ je jedna od pjesama koje su obilježile devedesete, a i moju karijeru u tom vremenu. Kako to zvuči u novom, totalno ludom aranžmanu uz Severinu – poslušajte! Filip Miletić je, kao producent ovog dueta, stvarno ”razvalio”, kako se kaže u narodu. A ja napokon mogu javno pričati o tome, jer vjerujte – nije lako godinu dana raditi na duetu sa Severinom, a morati šutjeti o tome…”, izjavio je Sandi.

“Dugo sam čekao to, godinu dana radimo na  duetu. Sve je počelo zapravo na Severininom rođendanu kad sam se upoznao s Filipom Miletić, njenim producentom i odmah smo si nekako kliknuli i sprijateljili se i krenuli u suradnju koja je započela s tim duetom. On je naravno znao te neke moje starije pjesme i Nebo mu je bila jedna od mojih top pjesama, tako je bar rekao, nadam se da je tako, i bilo je fora da to osvježimo i da se te pjesme neke starije generacije prisjete, a novije generacije da je čuju možda po prvi put”, kazao nam je Sandi.

Foto: Matea Smolčić Senčar

“Siguran sam da Severinu prati jako puno generacija tako da nije mogla ispasti bolja ideja zato što se sa Severinom družim već dugi dugi niz godina i ovo sve skupa je onako iskreno, i dobro, i svi smo uživali u snimanju spota koji je, naravno, po mom ćeifu, što se kaže, jer je pun brzih auta, motora, pravi spot ceste, što ja naravno najviše volim.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Nadam se da ćemo razgovarati nakon nekog vremena pa da ćete me pitati: Kako je sada kad imate ponovo hit?’ Ja se tome nadam, ne želim biti neiskren i nadam se da će ovo ljeto klubovi goriti s pjesmom Nebo”, iskreno nam je rekao Sandi, koji niti trunke nije sakrivao radost zbog najnovije suradnje.

”Let’s make Sandi great again!”, dodala je Severina.
Osim ‘Neba’, autor glazbe, teksta i aranžmana i za ‘Pravdu za ljubav’ je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje redatelj Nemanja Novaković.

S A strane Severininog novog albuma, publici još preostaje čuti i ‘Sto stepeni’ feat. L’Amiral, čija se premijera također očekuje ovog mjeseca.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.