Izvor: YouTube Screenshot

Severina je danas u žiriju, a davne 1982. drhtala je pred Arsenom Dedićem i Dragom Diklićem

Autor: Barbara Grgić

Najpopularnija hrvatska pjevačica, Severina Vučković, prije prve epizode “Superstara” prisjetila se pjevačkih natjecanja na kojima je ona sudjelovala.

“Godine 1982. u Splitu, na takmičenju Dječji prvi pljesak, pobijedila sam s pjesmom ‘Moja Milena’. 1987. na takmičenju pjevača amatera Hrvatske u Daruvaru, pobijedila sam s pjesmom Josipe Lisac ‘O jednoj mladosti’. Godine 1989. pobijedila sam na radio emisiji Demo X u Zagrebu (Kulušić) s pjesmom ‘Tata, tata, čuješ li muziku’. U žiriju su tada bili Arsen Dedić, Drago Diklić, Hrvoje Hegedušić i Bahrija Golubović“, napisala je.


“2023. fala Bogu, ne takmičim se, eto me sad malo u žiriju”, našalila se zatim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)


Uz Severinu su u žiriju “Superstara” Tonči Huljić, Nika Turković i Filip Miletić.

U fokusu ovog raskošnog showa su talentirani kandidati među kojima se krije i “Superstar” koji će, uz priliku da ostvari svoje glazbene snove, osvojiti i nagradu od 50 tisuća eura.
Severina shrvana od boli nakon gubitka bliskog prijatelja: ‘Bili smo par koji se morao sresti u životu’

“Ovom showu će se najviše veseliti moja mama zato što ona meni uvijek kaže: ‘A sinko, nema te na televiziji‘. Ja njoj nikako nisam mogla objasniti da ipak negdje pjevam i egzistiram bez obzira na televiziju. Međutim, i ona i ja i svi moji bližnji vole takve showove. Doduše, ja ih rijetko gledam i nekako malo sam uvijek bila skeptična zato što ti klinci na kraju nisu poslije postali osobe koje su napunile arenu ili su napravili nekakve velike karijere. Čast iznimkama. I prihvatila sam biti u žiriju ‘SuperStara‘ jer mislim da će ovaj put biti drugačije. Imamo tu Tončija Huljića. On će sigurno zgrabiti nekoga i dat će mu neku svoju pjesmu. Imamo tu Filipa Miletića koji se svaki put kad izađe neka cura raspameti. Mislim da smo Nika i ja najobjektivnije u ovom žiriju. Mi tražimo emociju, tražimo ono lijepo u ljudima, a Tonči traži da ga netko iznenadi. Ono što je najvažnije je da njihovu emociju koju imaju iskoriste, da je upotrijebe, a mi smo tu samo da je kanaliziramo i da prepoznamo njihov talent”, poručila je Severina u samoj najavi za početak showa.
Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.