Foto: N1

SEVERINA NA TRG DOŠLA SA ZVIŽDALJKOM: ‘Raščetvorili su je kao Isusa na križu sa sve četiri strane. Lagali su je, mučili su je’

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Nakon što je nekoliko dana pasionirano oglašavala prosvjed ‘Dosta je!’, pjevačica Severina Vučković došla je izraziti podršku na zagrebačkom prosvjedu koji je organiziran na Trgu bana Josipa Jelačića.

“Ovo je podrška Mireli Čavajdi zbog nasilja nad njom od strane institucija i možda nekim rječnikom to objasniti i svih ljudi da razumiju pošto ovdje nije važna ideologija”, rekla je Severina u izjavi za RTL.

“Radi se o ženi koja ima problem i o velikom nedostatku empatije, ali ne samo empatije nego i ljudskosti. Mislim da je ovo velika greška. Slikovito, ženu su doslovno stavili na križ između 4 bolnice, a onda su nakon toga njenu obitelj prognali u Sloveniju. Mislim da je to strašna stvar”, dodala je, a onda se prisjetila i vlastite borbe za skrbništvo nad sinom.

“Bila sam žrtva nasilja institucija i zbog toga jedan doktor, koji se zove Gzim Redžepi, odgovara na sudu”, rekla je Severina, a onda je spomenula i Željku Markić koju je dan prije ‘oprala’ na društvenim mrežama.




“Rekli su da ovo nije politička situacija. Otkad se politika uvukla u moj život pratim sve. Svi se izvlače, ono što gospođa Ž radi godinama javno, plaši žene, taj zakon koji je bio u ime obitelji, to je bila prevara jer je zvučalo lijepo i mojoj mami dok joj nisam objasnila što to znači, a to je da su neki drugi zakinuti. Sad osim što je zakinula prava drugim ljudima, hoće zakinuti prava ženama”, rekla je Severina.

“Ne poznajem nikoga iz ovih udruga, ne poznajem nikoga iz političkih stranaka. Došla sam podržati nju i njenu obitelj, koju su, ako to mogu reći rječnikom da svi razumiju, raščetvorili kao Isusa na križu sa sve četiri strane i sve četiri bolnice. Lagali su je, mučili su je, a otišla je kao i sveta obitelj – prognana iz svoje zemlje i morala je otići u Sloveniju”, dodala je za N1.

Podsjetimo, dan ranije Severina je pratitelje pozvala na jedan od prosvjeda koji se istovremeno održavaju u nekoliko hrvatskih gradova. Željku Markić nazvala je ‘ženetinom’.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

“Okupacija neke ženetine, koja se pojavila niotkud i godinama maršira gradovima, večeras je napokon gotova. Večeras je DOSTA osobe “Ž” koja javno, a ministar i liječnici tajno, radi/e protiv ŽENA i ZAKONA. Dosta je njezine SEKTE i svih njezinih sljedbenika, koji bez emocija, empatije, ljudskosti i suosjećanja zagovaraju (suprotno svom nazivu) ono što nema veze sa životom. Večeras PRAVDA za Žene, Kćerke i Unuke”, napisala je Severina.

Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.