Instagram

Sestre Kim Kardashian izgledaju TURBOSEKSI u njezinim bodyjima koji sužavaju struk i ističu grudi! Snimile provokativna videa!

Autor: Iva Hanzen

Nakon što su njezini steznici za smanjenje obujma trbuha postali pravi hit, Kim Kardashian se bacila u dizajniranje ostalih proizvoda koji oblikuju tijelo. Tako je njezin body koji učvršćuje i stanjuje tijelo sada novi hit odjevni predmet, a dolazi u više modela. Stoga možete birati onaj klasičnog body kroja i onaj koji je nešto duži pa izgleda kao spoj bodyja i biciklističkih tajica. Koliko dobro ovi komadi stoje, svjedoče i njezine sestre koje su rado uskočile u  revolucionarne bodyje poduzetne Kim. Za potrebe promoviranja ovog proizvoda snimile su par seksi videouradaka na kojima su potvrdile da se odlično osjećaju u proizvodu koji je lansirala njhova sestra. Khloe Kardashian tako tvrdi da obožava ‘shapewear‘, odnosno odjeću koja oblikuje tijelo.

‘Svi imamo nedostatke, ali uz pravilnu prehranu, tjelovježbu i odjeću koja oblikuje tijelo, osjećam se bolje. Obožavam ‘shapewear’, on čini da u svemu izgledaš dobro, odjeća koju nosiš glatko prijanja, a dok nosiš ‘shapewear’ osjećaš se sigurno i samouvjereno’, rekla je Khloe u videu. S time se složila i Kourtney Kardashian koja tvrdi da više nema nikakvih kompleksa u vezi svog tijela.

Njihova polusestra Kendall Jenner, koja je model, tvrdi da ona ima nesigurnosti vezanih uz svoje tijelo, poput širokih ramena, no kad nosi ‘shapewear’ ima osjećaj da ju on grli pa se odmah osjeća bolje.

I Kylie Jenner, Kendallina sestra i polusestra egzotičnih ljepotica Kim, Kourtney i Khloe, izgleda spektakularno u odjeći za oblikovanje koju je izmislila Kim, a jednako zavodljivo u svojoj odjeći izgleda i sama Kim.

 

 

 




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.