Sestra ga prijavila: Završio u zatvoru jer je hrkao?

Autor: dnevno.hr

Muškarac iz okolice Bjelovara kaženjen je novčanom kaznom u iznosu od 750 kuna zbog vrijeđanja sestre.

To je nepravomoćnoj presudi presudio bjelovarski Prekršajni sud nakon analize njegove rečenice upučene sestri: “Ti si budala, luda i nitko i ništa”, rekao joj je muškarac.

Naime, sud je utvrdio da je muškarac nesilnički ponašao prema ženi i koristio metode psihičkog nasilja čime je počinio prekršaj iz Zakona o obiteljskom nasilju.

Ali, ironično u cijeloj priči je to što je svađa započela 23. prosinca 2018. godine kada je okrivljeni došao kući za božićne praznike. Njegovoj sestri je smetalo što je glasno hrkao na kauču u dnevnom boravku. Zbog toga je počela vikati na njega i razbila je pepeljaru nasred sobe. Muškarac se ustao, izvrijeđao je i otišao u drugu sobu.

Policija je nedugo nakon toga pokucala na vrata, uhtila ga i odvela u policijsku postaju gdje je morao prespavao. Nadamo se da njima nije smetalo hrkanje.

Ujutro je izveden na saslušanje. Obzirom na to je uhićen oko 20 sati, a pušten tek drugi dan oko 11 sati ujutro, računala su mu se dva dana zadržavanja i kazna mu je umanjena za 600 kuna.

Mora platiti još 150 kuna kazne i 419 kuna sudskih troškova, prenosi Bjelovar live na svom portalu.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.