Foto: Boris Kovacev / CROPIX

‘ŠEST GODINA NAS ČUVA I VODI S NEBA’: Bivši zaručnike Ivane Popović dirljivom objavom ganuo mnoge, njen talent ostavio je neizbrisiv trag

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Šest godina je prošlo od preranog odlaska dizajnerice i avangardne umjetnice Ivane Popović, koja je preminula u obiteljskoj kući na otoku Krku u 49. godini života nakon borbe s karcinomom dojke.

Taj 30. prosinca emotivnom je objavom obilježio njen bivši zaručni, glumac  Luka Peroš s kojim je Ivana dobila kćer Avu nakon tri godine veze.

Iako su prekinuli, Luka i Ivana su ostali u lijepom odnosu, čemu svjedoči i njegova poruka kojom je obilježio tužnu godišnjicu.

“Mama Ivana…volimo te. Šest godina nas čuva i vodi s neba”, napisao je glumac uz fotografiju dizajnerice na kojoj je označio i njihovu kćer Avu i Ivaninu kćer Lunu.

Foto: Instagram

Story se prisjetio Peroševih biranih riječi kojima se od Ivane oprostio na njenom sprovodu.

“Ivana, ljube moja, mirno sanjaj i u koju god silnu energiju si se sad pretvorila, nadam se da plešeš, drmaš, crtaš, šiješ, kuješ, kipariš, veseliš se i da se smiješ, lagana, sretna i slobodna… Neću reći zbogom, jer ćemo se susresti opet. Volimo te, ljube naša.. Ivana, tvoje curke, Lunson i Avili, djeca Krka, stvorila si ih kao i svoje kreacije u divne osobe, lijepe, pametne, talentirane, pune ljubavi, poštovanja i duha…Tvoja ljubav za njih se vidi na svakom koraku i znaj da će te učiniti ponosnom kroz svoje živote jer si ih tako dobro i odgojila, spremila i pripremila… Jake su i snažne… Dobra si majka bila..”, rekao je glumac.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Peros (@lukaperosofficial)




Peroš je i velika podrška Luni, Ivaninoj kćeri koju je dobila u braku s Bizovičarem koji je u ljeto 2018. preminuo od posljedica srčanog udara, navodi Story.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.