Foto: Twitter

Šešeljeva priležnica dotakla dno: Divljala s Erom koji se proslavio pjevanjem u razrušenom Vukovaru

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Bivša ljubavnica lidera radikala Vojislava Šešelja, srpska turbo folk pjevačica Vesna Vukelić Vendi i Era Ojdanić, koji se proslavio pjevanjem u razrušenom Vukovaru, pojavili su se na sajmu u Šapcu gdje su u jednom šatoru napravili pomutnju.

Vendi se u šatoru našla u izazovnom plesnom klinču s Erom. Na snimci se vidi i kako su Eri potrgali majicu, a detalj koji se komentira na društvenim mrežama je novčanica od 50 eura na njegovom čelu, kao i trenutak kada je Vendi počeo spuštati haljinu kako ne bi pokazala previše.


U jednom trenutku pridružio im se i Bora Santana, koji je podigao Vendi na ramena. U šatoru je bio prisutan i otac kontroverzne Maje Marinković, Radomir Marinković Taki.

Podsjetimo, Vendi je godinama šutjela o vezi sa Šešeljom, koji je tvrdio da je njihova veza trajala dva mjeseca, dok ona tvrdi da su zajedno bilo godinu dana.

“Ispostavilo se da baš i nije inteligentan”

“Odgovarao mi je jer je u to vrijeme bio inteligentan pa smo se međusobno nadopunjavali. Kasnije se ispostavilo da nije baš tako”, komentirala je Vendi jednom prilikom i objasnila razlog prekida.

“Raskinuli smo jer sam ja imala potrebu graditi sebe, a ne biti u zlatnom kavezu. Mene zlatni kavez nikada nije zanimao. Nisam htjela žrtvovati svoj život zbog skupih automobila i ljetovanja. Kod mene nikad nisu prolazile lovačke priče da je bilo tko slao helikopter po mene”.
“Možda joj treba medijske pažnje, pa se sad za to hvata. Bolje da me se mani. Taj zlatni kavez o kojem ona govori, nije mi jasno što je mislila pod tim i što to uopće znači. Što bi Vendi još mogla reći, a da nije dosad već rekla”, kroz smijeh je komentirao Šešelj njene tvrdnje.

Blagoslov patrijarha Porfirija

Inače, Vendi je posljednjih godina isticala kako se okrenula vjeri, a čak je patrijarhu Porfiriju poklonila primjerak svoje knjige ”Misterij crne žene”.

“Danas sam njegovoj svetosti Patrijarhu srpskom Portfiriju uručila knjigu ‘Misterija crne žene’ i on je primio oduševljeno i rekao je da će je pročitati i da mu se sviđa kako izgledaju korice. Naravno, tek kad bude pročitao će imati komentar i vjerujem da će tada nastati euforija jer se on trudi. I ja sam od njega dobila blagoslov da misionarim. To je jako važna riječ, to znači propovijedati vjeru, širiti vjeru”, otkrila je ranije Vendi.
Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.