Foto: Instagram

‘SE*S MI JE JAKO VAŽAN, NAKON MENOPAUZE JE BOLJI’ Marina Abramović uživa s 21 godinom mlađim dečkom i otkriva zašto ne želi djecu

Autor: T.Š.

Poznata umjetnica Marina Abramović (74) u intervjuu za The Guardian je progovorila o svojim ljubavima, odnosu s 21 godinom mlađim dečkom i važnosti seksa u njenoj životnoj dobi, kao i razlogu zašto nema djecu.

Govoreći o vezi s umjetnikom Ulayjem, čije je pravo ime Frank Uwe Laysiepen, otkrila je kako su zadnju godinu njegova života proveli lijepo, usprkos tome što su svojevremeno završili i na sudu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @marina__abramovic

“Bila sam s Ulayjem 12 godina. On je bio ljubav mog života. A onda me tužio. Bilo je grozno – izgubila sam na sudu i bila izuzetno ljuta. No, onda su mi se jednog dana otvorile oči i pomislila sam ‘Ok, što sada?’ A ono što je uslijedilo, bio je oprost. On je preminuo 2020. godine i imali smo tu lijepu zadnju godinu njegova života kada smo postali prijatelji. Sada ga se prisjećam s nježnošću”, rekla je umjetnica za The Guardian.




Njen dugogodišnji dečko Todd Eckert (53) i ona i danas su vrlo seksualno aktivni, o čemu je progovorila Marina. Menopauza joj je kaže zbog jedne stvari dobro došla.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by @marina__abramovic

“Seks mi je jako važan. Uvijek je bio. Mnogi misle da žene nakon menopauze odustanu od ideje seksa. Za mene je seks postao još bolji nakon menopauze zato što se ne brinem oko trudnoće. Imam dečka koji je 21 godinu mlađi od mene. Odlično je! Nemam problema s tim da sam vrlo seksualno aktivna. To me čini sretnom. Na seks gledam kao neophodan balans, baš kao i na dobru hranu, humor i sreću”, objasnila je umjetnica, koja nikada nije htjela imati djecu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @marina__abramovic

“Imate samo jedan izvor energije i ta bi energija kod mene bila podijeljena između toga da sam umjetnica i majka, jedno od toga bi patilo. Svim mojim prijateljima sam kuma njihovoj djeci, što je divno. Također imam svoje studente koji su mi poput djece. Jako sam ponosna na njih”, izjavila je.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.