Unsplash

Sedam pogrešaka koje žene uvijek rade s muškarcima: Evo zašto nam ne ide u ljubavi

Autor: Iva Hanzen

Neke stvari koje žene rade u vezi muškaraca su prava klasika i koliko god opetovano rade iste greške, određene lekcije kao da nikada neće naučiti. Ovo su pogreške koje najčešće rade.

1. Ideja savršenog muškarca u glavi

Sve žene imaju viziju savršenog muškarca, konstrukciju u vlastitoj glavi. Jako žele da svaki sljedeći kojeg upoznaju bude baš kao onaj iz njihove glave, no to se uglavnom nikad ne dogodi.

Unsplash

2. (Ne)poznavanje muške psihologije

Premda neke žene čak dobro poznaju mušku psihologiju, namjerno ju ignoriraju i opetovano završavaju s groznim muškarcima. Kada žena vidi muškarca, mnogo toga može iščitati iz njegovog držanja i stila. Može saznati sve o njegovom statusu, karakteru i interesima. Ako vam instinkt kaže da je grozan i pogotovo ako vas očito ne tretira lijepo, bježite glavom bez obzira. Bijeg boli, ali otrovna veza nepovratno će vas oštetiti. Umjesto da se čudite zašto je on i dalje takav, zapitajte se zašto ste još uvijek s njim, iako svi znakovi govore da bi trebalo učiniti suprotno!

Unsplash

3. Muškarci ne posjeduju emocionalnu inteligenciju i intuiciju u onoj mjeri kao žene

Prestanite očekivati od njega da vam čita misli. Recite mu, nacrtajte mu, ali nemojte očekivati da sam shvati ono što vam se događa u glavi.

4. Žene se pretvaraju da su ono što nisu

U želji da ugode muškarcu, žene često rade stvari kojima će privući njegovu pažnju kako bi ih on više volio ili se zaljubio. Međutim, muškarci generalno nisu glupi i jasno vide što radite.

5. Žene prerano dijele osjećaje

Rečenice poput: ‘Volim te’ će ga zgroziti, pogotovo na početku. To signalizira da ste samo još jedna od onih stereotipnih žena koje žure u veze i ne mogu se kontrolirati, jer im je nužan muškarac da bi ih ispunio i upotpunio njihov život. To nije privlačno muškarcima.

Unsplash

6. Žene očekuju da će ih veza usrećiti  

Mnoge žene misle da će muškarac promijeniti njihov život te da će ih učiniti potpunima i sretnima. Naravno, takve stvari se dešavaju stalno….u američkim filmovima! Žena koja očajnički traži vezu je nešto što muškarci stvarno ne vole. Uostalom, umjesto da trošite vrijeme na iščekivanje princa na bijelom konju, možda bi bilo dobro da se posvetite sebi kako bi bile bolje prije svega sebi, a onda i svom budućem partneru.

7. Pokušavaju ga uvjeriti

Što radi većina žena kada upozna muškarca koji im se sviđa, a on nije zainteresiran za nešto ozbiljno? Pokušava ga uvjeriti da počne osjećati drugačije. Možete biti Miss svijeta, ali morate shvatiti da koliko god se trudile, ako nije zagrizao na prvu ništa od toga. Ne može nagovoriti nekog da bude s vama.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.