
Naučite pripremati prave domaće raviole: Isprobajte ovaj recept, a onda se poigrajte vlastitim nadjevima!
U tren oka pripremite savršenu rižu u ukusnom umaku s piletinom.
Sastojci:
400 g pilećeg filea
200 g gljiva
3 dl vrhnja za kuhanje
1 vrećica juhe od gljiva
ulje, sol, peršin
Priprema:
Izrežite piletinu na tanke šnite, uvaljajte u prah juhe, složite u vatrostalnu posudu i blago pouljite. Ostatak praha juhe umiješajte u vrhnje za kuhanje i prelijte preko mesa. Pospite krupnije narezanim gljivama. Pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 180-200 stupnjeva oko 45 minuta. Rižu skuhajte odvojeno i pomiješajte s piletinom i umakom.
Naučite pripremati prave domaće raviole: Isprobajte ovaj recept, a onda se poigrajte vlastitim nadjevima!
Zamutite u tren oka smjesu za neodoljive griz-kocke i razveselite najmilije!
Tjestenina s pršutom i vrhnjem: Ukusan, brz i jednostavan ručak dostojan nepca popularnih chefova!
Neodoljivo mirisne kuglice od keksa i kokosa: Slatki kolačići gotovi su za deset minuta!